bu su'dan içtim şimdi helvamı yiyoruzturkuaz su kuyu suyuymuş içen ölüyormuş

Helva değil pide falan dağıt bari zaten sevenin yoktu bikaç kişi yeriz pideleribu su'dan içtim şimdi helvamı yiyoruz![]()

Helva değil pide falan dağıt bari zaten sevenin yoktu bikaç kişi yeriz pideleri![]()

Dağıtıyon mu pide? Yoksa helva falan yemem ben bimden almışsındır kesin
bimden aldım helvayı heeDağıtıyon mu pide? Yoksa helva falan yemem ben bimden almışsındır kesin
Pide yaptır dedim sanabimden aldım helvayı hee
Zaten zenginsinizdir iki tane dükkanınız varmışİftiraaaaaPide yaptır dedim sanaZaten zenginsinizdir iki tane dükkanınız varmış

Konuyu dağıtma. Pide yaptır olmadı lahmacun ya da tavuk döner falan da olur ?İftiraaaaa
İhtiyar007cym konusun da düzgün cevap bekleme![]()
Bu saatte bayat olurKonuyu dağıtma. Pide yaptır olmadı lahmacun ya da tavuk döner falan da olur ?

Banane ben açım ne olsa yerimBu saatte bayat olur![]()
asıl sen konuyu dağıtma çok önemli bi konu buBanane ben açım ne olsa yerim

Susasıl sen konuyu dağıtma çok önemli bi konu bu![]()

kaynak suyu değildir,kuyu suyu bile değildir,bildiğimiz çeşme suyunun bildiğimiz su arıtıcılarından geçirilmiş halidir.turkuaz su kuyu suyuymuş içen ölüyormuş
ben gordum bizim koyde oluk dan dolduruyolardi cesme olsa gene iyi bi yerden davar iciyo bi yerden damacana dolduruyolarkaynak suyu değildir,kuyu suyu bile değildir,bildiğimiz çeşme suyunun bildiğimiz su arıtıcılarından geçirilmiş halidir.

Pide var mı pideben gordum bizim koyde oluk dan dolduruyolardi cesme olsa gene iyi bi yerden davar iciyo bi yerden damacana dolduruyolar![]()

@ihtiyar007 iskender dagitiyoPide var mı pide![]()

O cimri mi iskender dağıtacak@ihtiyar007 iskender dagitiyo![]()

Para yok ki bende@ihtiyar007 iskender dagitiyo![]()

Dükkanları sat ordan 1 milyon tl gelir sonra zenginizPara yok ki bende![]()