S4 Antutu Performansı

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
Merak ettim şimdi snapdragon mu daha iyi yoksa exynos mu daha iyi ???

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Merak ettim şimdi snapdragon mu daha iyi yoksa exynos mu daha iyi ???

snapdragonu 4 5 firma kullanıyor exynousu sadece samsung kullanıyor gerisini sen düşün snapdragon havada karada

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Evet ama pil performansında i9505 daha iyi sonuçlar veriyor

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Pil performansı daha iyi olabilir ama işlemci hızı bakımında exynos 5 octa daha iyi

o konuda pek bilgiye vakıf değilim ancak snapdragon pil performansinfa ortalığı dağıtır. performans olarakta çok fark yoktur exynus ile snpdra arasında

KD1907

KD1907

Üye
o konuda pek bilgiye vakıf değilim ancak snapdragon pil performansinfa ortalığı dağıtır. performans olarakta çok fark yoktur exynus ile snpdra arasında
Aynen çok bi fark yok. Birinin işlemci hızı daha güçlü diğerinin kullandığı gpu daha iyi. Pil performansı hakkında da benim bi bilgim yok ama heralde snap lı versiyonu çok daha iyiymiş exynosa göre..

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
exynous powervr sgx544mp diyeri andreno 320

• Beğen
Tepkiler: incebey38
BrainHacker

BrainHacker

Üye
    Konu Sahibi
bu skoru note3 kullanan arkadaşım bile alamazken senin alman imkanısz. mutlaka hile veya rom vardır söyle hangi rom bu :D
Yav teli alali daha 4 gun oldu vallaha birşey yok :D
exnos 5 octa adreno 320 olmasın
Yok kerimin dedigi gibi
Exynos 5 octa bizim kullandığımız model yani 9500 modeli için lte-a versiyonu için değil. Ayrıca adreno 320 değil powervr sgx 544. Ağlıyorum şu an :(
Aglama :) sanirim s4 surumlerinin en iyisini aldim :))))
arkadasim ekranin nasil o kadar mat ve renkli parlaklik sondami
Hayir tel kaliteli :D
:) :) snepdragon türkiyede varmı ki
Iste almanyadan aldim :kop: acaip gururlandim suan :))))Ayriyetten 8 işlemcili :D 2.7 ghz :eller: bebegim bu tel :)))))Pardon 2.37 ghz idi galiba. 8 citlekmi dilmi emin deilim bi baksaniza :)) 4 te ola bilir :))

• Beğen
Tepkiler: incebey38
KD1907

KD1907

Üye
Yav teli alali daha 4 gun oldu vallaha birşey yok :D
Yok kerimin dedigi gibi
Aglama :) sanirim s4 surumlerinin en iyisini aldim :))))
Hayir tel kaliteli :D
Iste almanyadan aldim :kop: acaip gururlandim suan :))))Ayriyetten 8 işlemcili :D 2.7 ghz :eller: bebegim bu tel :)))))Pardon 2.37 ghz idi galiba. 8 citlekmi dilmi emin deilim bi baksaniza :)) 4 te ola bilir :))
Arkadaş dediğimi yanlış anlamış sonra ağlama en iyisini aldım diyor :kop2: 8 işlemcili 2.7 ghz ha? :kop2:Öyle bi telefon daha piyasada yok. Ayrıca daha telefon almışsın özelliklerini bilmiyosun. Snapdragon 800 çipseti 2.26 ghz hızında çalışan 4 çekirdekli bi işlemci kullanıyor ve adreno 330 gpu sunu kullanıyor. Neyse ben bişey demiyorum artık...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrainHacker
esmeran3

esmeran3

Üye
Arkadaş dediğimi yanlış anlamış sonra ağlama en iyisini aldım diyor :kop2: 8 işlemcili 2.7 ghz ha? :kop2:Öyle bi telefon daha piyasada yok. Ayrıca daha telefon almkşsın özelliklerini bilmiyosun. Snapdragon 800 çipseti 2.26 ghz 4 çekirdekli bi işlemci kullanıyor ve adreno 330 gpu sunu kullanıyor. Neyse ben bişey demiyorum artık...

Aman kutluhan buda havalılardan biri :) Telefon bozulsa 200 300 lira bayılır :):):)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Anil-D

Anil-D

Üye
arkadasim sen bizim telefona kalitesizmi demek istiyosun

• Beğen
Tepkiler: BrainHacker
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
tamam gerginliğe gerek yok antutu denen saçma sapan program yuzunden tartışmaya gerek yok arkadaşlar sakin olun

• Beğen
Tepkiler: KD1907 ve LimePie
esmeran3

esmeran3

Üye
Sakin olun gençler :) Sana demiyo kutluhan o S4lü çocuğa diyor :)

• Beğen
Tepkiler: KD1907
Anil-D

Anil-D

Üye
Tmm almisin Almanyadan tel iyi ama sorduğum soruyu resmen bizi asagiliyomus gibi cevap veriyosun resmen ben sormadim sende duymadin onca derdin arasinda senlemi ugrascam

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
Tmm almisin Almanyadan tel iyi ama sorduğum soruyu resmen bizi asagiliyomus gibi cevap veriyosun resmen ben sormadim sende duymadin onca derdin arasinda senlemi ugrascam

Anıl kanka sakin sakin :) Bırak ya hayırlı uğurlu olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Senyor Keş
Takipçi Satın Al

Üst Alt