ve edvırt kenvayı (ac 4)Cek siperovu gördüler
Karayip diyince aklı cek siperov a kaymisti amave edvırt kenvayı (ac 4)

O yaşlı amca öldü.Sonra, birden bire arkama ödün batırılmış gibi hissettim ve arkama döndüm halk otobüsündeydim, herkes tıklım tıklım, bir yaşlı amca bastonuyla dürtüyormuş kalk diye sonra
Sebebini öğrendiğimde kıskıs güldüm çünkü yaşlı amcanın gazı varmışO yaşlı amca öldü.

Sonra ömeri gebertesim geldi bu yaptığı espriden dolayıSebebini öğrendiğimde kıskıs güldüm çünkü yaşlı amcanın gazı varmış![]()

Diye bir ses geldi kulağıma.Sonra ömeri gebertesim geldi bu yaptığı espriden dolayı![]()
Yeter ya gidiyorum ben bbbbbDiye bur ses geldi kulağıma.
Dedi arkamdaki kişi.Yeter ya gidiyorum ben bbbbb
cek siparrav ve edvırt kenvays ölüm salan korsancıklar.Karayip diyince aklı cek siperov a kaymisti ama![]()
Buyuk beyaz avlamaya cikmislarcek siparrav ve edvırt kenvays ölüm salan korsancıklar.
Sonra kacak ağaç kesenleri görmüşlerSonra ormana goturmusler
Ormancılar bunlari donlarina kadar soymuş ve kacmislar, bizimkiler ormanin ortasinda atlet kilot kalmisSonra kacak ağaç kesenleri görmüşler
Benden once yazmisSonra karşımıza gümüşten bir kürsü çıktı ve üzerinde iki gümüş rengi 64 Gb Iphone 5S vardı, diğer kürsüde ise Altından bir kürsü vardı ve üzerinde altın tengiz 64 Gb Iphone 5s vardı, ben ve Caner...

Sonra benim Porsche jeep'im ile Caner'in Villasına kaçtık.Benden once yazmis
Hemen aldık![]()