Bu kadar uğraşcağiniza foto atsanıza :D Tamam tamam hallettik :D
KD1907 Üye Sukut-u Hayal' Alıntı: Bu kadar uğraşcağiniza foto atsanıza Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam hallettik
Sukut-u Hayal' Alıntı: Bu kadar uğraşcağiniza foto atsanıza Genişletmek için tıkla ... Tamam tamam hallettik
forcerecon Üye KD1907' Alıntı: Vaay iyimiş. Kaç yıldır oynuyosun? Ve hs kd kaç? Genişletmek için tıkla ... 2 Yıldan fazla oynuyorum KD:63 HS:23 Sukut-u Hayal' Alıntı: Bu kadar uğraşcağiniza foto atsanıza Genişletmek için tıkla ... Aklımıza gelmedi kardeşim Ama başka birşey kalmadı herhalde
KD1907' Alıntı: Vaay iyimiş. Kaç yıldır oynuyosun? Ve hs kd kaç? Genişletmek için tıkla ... 2 Yıldan fazla oynuyorum KD:63 HS:23 Sukut-u Hayal' Alıntı: Bu kadar uğraşcağiniza foto atsanıza Genişletmek için tıkla ... Aklımıza gelmedi kardeşim Ama başka birşey kalmadı herhalde
KD1907 Üye forcerecon' Alıntı: 2 Yıldan fazla oynuyorum KD:63 HS:23 Aklımıza gelmedi kardeşim Ama başka birşey kalmadı herhalde Genişletmek için tıkla ... Bende 1.5 yıldır oynuyorum. Kd 58 hs 22. Ama benim çar mavi 2 tani kristal sağ üstte 2 çizgi var
forcerecon' Alıntı: 2 Yıldan fazla oynuyorum KD:63 HS:23 Aklımıza gelmedi kardeşim Ama başka birşey kalmadı herhalde Genişletmek için tıkla ... Bende 1.5 yıldır oynuyorum. Kd 58 hs 22. Ama benim çar mavi 2 tani kristal sağ üstte 2 çizgi var
forcerecon Üye KD1907' Alıntı: Bende 1.5 yıldır oynuyorum. Kd 58 hs 22. Ama benim çar mavi 2 tani kristal sağ üstte 2 çizgi var Genişletmek için tıkla ... Sende kasmamışsın benim gibi
KD1907' Alıntı: Bende 1.5 yıldır oynuyorum. Kd 58 hs 22. Ama benim çar mavi 2 tani kristal sağ üstte 2 çizgi var Genişletmek için tıkla ... Sende kasmamışsın benim gibi