asigsasi
Üye
artık bekleyeceğizHmm yaziyi kalin yapmak istiyorum ama forum ayarlarinda yok ancak mesaj kutusunun üstünden ayarliyorum zor oluyor![]()

artık bekleyeceğizHmm yaziyi kalin yapmak istiyorum ama forum ayarlarinda yok ancak mesaj kutusunun üstünden ayarliyorum zor oluyor![]()

artık bekleyeceğiz![]()

ufak tefek sorun gibi algılanıyor olabilirMasa üstü temada bu özelliğin olmamasida enteresan butun hereseyi yazarak yaptigimizi düşünürsek![]()

hız aynı hız güzelMobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz ..
Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz ..
buna sebeb olan mobile light daki gelişmiş editör ise kapatın gitsin 
Mobilde gelişmiş editörü açtık, PERFORMANSA ETKİ AÇISINDAN yorumlarınızı bekliyoruz ..

android tabletden de denedim sıkıntı yokMesaj yazamayan arkadaslar varsa bir şekilde deneyip buraya masaüstü pc lerinden vs yazabilirler mi ?

opera mobil ve mini den mesaj yazılıyor pc den mesaj yazılıyor fakat opera lar da gelişmiş editör çıkmadığı için telefonun kendi tarayıcısın da çıkıyor editör onda da mesaj yazılmıyorMesaj yazılmıyor mu @asigsasi ? Opera mini ve iphone da yazılıyor ama ?

kaldırmak en iyisi boşa kalabalık yapmasınYani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ?

kaldırmak daha uygun gibi gözüküyorYani ne yapalim gelismis editoru kaldiralim mi dursun mu ?

Telefondan Girince Hiçbirşey Gözükmüyor Konulara Filan Giremiyorum