DEAD TRIGGER 2 v0.04.0 (Ammo/Lives)

Sponsorlu Bağlantılar

murat_ferdi

Üye
Ya kardeş bi sorum olacaktı internetten indirme yaptığımda sd kartı yok diyor ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

ertan0006

ertan0006

Üye
Oyunu orjinal marketten yukle, yukledigin oyunun datasinin yedegini baska bir yere kopyala. Sonra oyunu sil ve buradaki hackli oyunu kur. Sonra yedegini aldigin datanin kopyasini tekrar ayni yere kopyala ve oyuna girerek oyna.

Hepsi bu kadar.

murat_ferdi

Üye
Tşk ama hiçbirşey inmiyor Dolphin browser den indirme yerini hafıza kartı yapınca iniyor ama :(

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lg g2 icin hangisi haci

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Hocam bu oyunu oynadim daha once hileli 2 sehirde de 4 er yer yanip sonuyor onlarida oynadim ama hic ilerlemedi hep 2 ulkenin 4 sehri yanip sonuyor daha sonrada fark ettiler uyelim kapandi bende sildim gene ayni durum var mi

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Hocam bu oyunu oynadim daha once hileli 2 sehirde de 4 er yer yanip sonuyor onlarida oynadim ama hic ilerlemedi hep 2 ulkenin 4 sehri yanip sonuyor daha sonrada fark ettiler uyelim kapandi bende sildim gene ayni durum var mi
Yardimci olursaniz sevinirim

feardive

Üye
Evet ayni camping bir sure sonra tikaniyor sadece yan gorevleri yapabiliyorsun

Kimliksiz12

Kimliksiz12

Üye
:tşk: Süper Bir Oyun :)

EagLeEyess

EagLeEyess

Üye
Para hilesinide paylaşırsan sevinirim

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Oyun için teşekkürler. Yalnız marketten indirdiğim oyun yüksek grafik ayarlarında takılmadan oynatırken ; sizin verdiğiniz apk dosyasında düşük grafik ayarlarında bile arada sırada takılma meydana geliyor :( bunun çözümünü bilen varsa cevaplar ise iyi olur.

Not: cihazım galaxy s3 , mali gpu ya uygun apk dosyasını indirdim....

Anil-D

Anil-D

Üye
Teşekkürler

beratiks

Üye
beyler note 2 için hangisi

Norm life

Norm life

Üye
benim tablet var tab3 7 ,işlemci ARM Cortex A9 ama bu listede yok hangisini yüklemeliyim?

ersinbakar

ersinbakar

Üye
fifa 2014 ve dead trigger 2 bunlar süper...

NEXUS

NEXUS

Üye
Nexus 4 İçin Hangisin İndirmeliyim Acaba?

sercan42_

Üye
Teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt