Bütün Animasyonlarım

Sponsorlu Bağlantılar

alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Bütün Animasyonlarım
1. Elite combatın sonu :
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. ben tek siz hepiniz :
3. ben tek siz hepniz 2 :
4. elite vs sig stick :
5. Deker vs Alpha :
Yorum ve Önerilerinizi Bekliyorum
ve en iyisi
6.taktik suikastçı :

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
güzel :)

• Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Baska yorum yokmubaşka yoruum yokmu

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Pivot ile mi yaptın ? Öncelikle bu kadar sesiz ve konusuz animasyonlar ne ilgi çeker, ne de akıcı bir şekilde izlenilebilir.Eğer bu tarz dövüşlü bir şey yapıp gerçekten beğenilmesini istiyorsan daha çoook fazla çalışman gerekiyor.En önemlisi çalışman gereken program Pivot değil.Çok daha farklı ve çok daha başarılı programlar var.Pixel pixel ya da kare kare adamlar olsa bile yapacakların çöp adamdan iyi olacaktır diye düşünüyorum.Pivot iyidir hoştur fakat sadece vakit geçirim eğlenmek için.Güzel çalışmalar ortaya koymayı düşünüyorsan yavaş yavaş pivottan eli ayağı çek derim :)

Ayrıca bu animasyonları yaptığın hızda tutarsan ister istemez kötü gözükür.x2,x3, artık kaç kat hızlandırınca kıvama geliyorsa ayarlamalısın.Videonun geçişleri v.s çok yavaş ve ister istemez izleyicinin sinirini bozuyor bu durum.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve alisait07
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Pivot ile mi yaptın ? Öncelikle bu kadar sesiz ve konusuz animasyonlar ne ilgi çeker, ne de akıcı bir şekilde izlenilebilir.Eğer bu tarz dövüşlü bir şey yapıp gerçekten beğenilmesini istiyorsan daha çoook fazla çalışman gerekiyor.En önemlisi çalışman gereken program Pivot değil.Çok daha farklı ve çok daha başarılı programlar var.Pixel pixel ya da kare kare adamlar olsa bile yapacakların çöp adamdan iyi olacaktır diye düşünüyorum.Pivot iyidir hoştur fakat sadece vakit geçirim eğlenmek için.Güzel çalışmalar ortaya koymayı düşünüyorsan yavaş yavaş pivottan eli ayağı çek derim :)

Ayrıca bu animasyonları yaptığın hızda tutarsan ister istemez kötü gözükür.x2,x3, artık kaç kat hızlandırınca kıvama geliyorsa ayarlamalısın.Videonun geçişleri v.s çok yavaş ve ister istemez izleyicinin sinirini bozuyor bu durum.
beklediğim yorum buydu elimi şuanda pivottan çekmeye çalışıyorum ama program yok sadece adobe flash cs3 bulabildim onuda kullanamıyorum

• Beğen
Tepkiler: .caner.
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
beklediğim yorum buydu elimi şuanda pivottan çekmeye çalışıyorum ama program yok sadece adobe flash cs3 bulabildim onuda kullanamıyorum

Flash zaten en iyisidir benim gözümde.Mümkünse flash pro al ya da bul bir yerlerden ve direkt onun üzerinden çalışmaya başla.Toon Boom Animate 2'ninde kullanımı çok kolaydır ve güzel şeyler ortaya koyabiliyor, tabi 2D animasyon yapabiliyorsun bununla.Birde Character FX var ama.Ne bileyim...

Kullanamama sebebin nedir, ne yapman gerektiğini anlamaman mı ?Eğer olay eğitimsizlikse internette bir sürü eğitim dökümanları, videoları var.Hatta direkt olarak adobe'nin kendi "yeni başlayanlara" eğitim dökümanları bile var diye hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: alisait07 ve .caner.
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
Flash zaten en iyisidir benim gözümde.Mümkünse flash pro al ya da bul bir yerlerden ve direkt onun üzerinden çalışmaya başla.Toon Boom Animate 2'ninde kullanımı çok kolaydır ve güzel şeyler ortaya koyabiliyor, tabi 2D animasyon yapabiliyorsun bununla.Birde Character FX var ama.Ne bileyim...

Kullanamama sebebin nedir, ne yapman gerektiğini anlamaman mı ?Eğer olay eğitimsizlikse internette bir sürü eğitim dökümanları, videoları var.Hatta direkt olarak adobe'nin kendi "yeni başlayanlara" eğitim dökümanları bile var diye hatırlıyorum.

şuanda macromedia öğrenmeye başlamıştım ama daha program yoktu videoda göstercekti link bozuk çıktı yeni programlar arıyacam şu anda break dance yapıyorum o bitince yeni programa başlıyacam ve BEN TEK SİZ HEPİNİZ 3 Ü sesli çekecemboom animate 2 çok profesyonele benziyo onu denicem zorsa flash yaparım

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
şuanda macromedia öğrenmeye başlamıştım ama daha program yoktu videoda göstercekti link bozuk çıktı yeni programlar arıyacam şu anda break dance yapıyorum o bitince yeni programa başlıyacam ve BEN TEK SİZ HEPİNİZ 3 Ü sesli çekecem

Hadi bakalım.Şuanda profesyonel anlamda animasyon işini yapan bir arkadaşımda senin geçtiğin yollardan geçmişti zamanında ^.^ Senden de aynı özveriyi bekliyorum.Yapman gereken tek şey biraz vakit ayırmak bu işe.İşin mantığını öğrenince gerçekten kolay geliyor :)

• Beğen
Tepkiler: alisait07
alisait07

alisait07

Üye
    Konu Sahibi
şu 15 tatil bitmeden öğrendim öğrendim yoksa hafta sonundan hafta sonuna biraz zor olur
Hadi bakalım.Şuanda profesyonel anlamda animasyon işini yapan bir arkadaşımda senin geçtiğin yollardan geçmişti zamanında ^.^ Senden de aynı özveriyi bekliyorum.Yapman gereken tek şey biraz vakit ayırmak bu işe.İşin mantığını öğrenince gerçekten kolay geliyor :)
boom animationa baktım iyimiş 3 boyutlu bile çalışabiliyorsunuz karaktere mimikler bile yapabiliyorsun

yenisi burda :TAKTİK SUİKASTÇI/YENİ ANİMASYONUM /SES EFEKTLERİ /ŞARKI/hikaye modu/ EKLENDİ VE UZATTIM - MaxiCep

Takipçi Satın Al

Üst Alt