Cihaz performans (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Cihaz performans (yardım)
Arkadaşlar duyduğuma göre yeni rom mu neyse artık onu yüklemek telefona performans kazandiriyor.
Telefon kasılma batarya sorunu falan..
Telefonum galaxy young.
Buna nasıl rom atarım ?
Lütfen bilen varsa detaylı bir şeklinde anlatsa sevinirim.
Çünkü hiç rom kurmadım bilmiyorum

Mücteba

Mücteba

Üye
galaxy ylerde rom atinca imei kayboluyo rom yerine root at sistemdeki gereksiz dosyalari sil es task manager yukle

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Root zaten var..
Geçen kurulum sihirbazını işe yaramiyor diye sildim telefon bozuldu.
Garantiye götürdüm yapıldı..
Şimdi bildiğim zaman telefonun açılmasını engellemeyen, işe yaramayan sistem dosyaları hangileri ?

Mücteba

Mücteba

Üye
samsung apps
yazilim guncellestirme

bide uygulamalar/çalisanlar/ orda ramden yiyen gereksiz gordugun uygulamalari sil
sonra soldaki menu tusuna bas onbellekdeki gereksiz uygulamalari sil
sonra seederi yukle enable yap sonra hepsini isaretle sonra agrasiveyi sec ve en son adw launcheri sistem/app at sonra touchwiz anasayfasini sil butun islemler bukadar kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: 2463912

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
samsung apps
yazilim guncellestirme

bide uygulamalar/çalisanlar/ orda ramden yiyen gereksiz gordugun uygulamalari sil
sonra soldaki menu tusuna bas onbellekdeki gereksiz uygulamalari sil
sonra seederi yukle enable yap sonra hepsini isaretle sonra agrasiveyi sec ve en son adw launcheri sistem/app at sonra touchwiz anasayfasini sil butun islemler bukadar kolay gelsin

Tamam yapacağım.
İnşAllah bir sorun çıkmaz :)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bi sorun. cikcani sanmiyorum

Kardeş bir sorun çıkacaksa yapmayayım.
Telefon 4 kere kullanıcı hatası yüzünden garantiye gitti adam para almadı.
Bu sefer de gitse bir sürü masrafa girecem.
?

Mücteba

Mücteba

Üye
?
garantili sorun cikmaz

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Dikkat et sistem uygulamalarını silerken gerekli uygulamayı felan silme rehberin felan vidersonra uğras dur

• Beğen
Tepkiler: 2463912
Mücteba

Mücteba

Üye
?
garantili sorun cikmaz

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Kardeş sistem dosyalarının bir çoğu birbirine bağlıdır..
Kusura bakma âmâ sen tahmini konuşuyorsun.
neyse konu kilit
Hangi sistem uygulamaları birbirine baglı olabilir düşündümde hicbirşey aklıma gelmedi.mesela rehber le arama uygulaması gibimi.yada internet le orjinal web tarayıcısı?

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hangi sistem uygulamaları birbirine baglı olabilir düşündümde hicbirşey aklıma gelmedi.mesela rehber le arama uygulaması gibimi.yada internet le orjinal web tarayıcısı?

Kardeş hepsi de bir zincirin halkaları gibidir; senin gereksiz silmek istediğin herhangi bir sistem dosyası telefonunun çökmesine neden olabilir..
En iyisi hiç ellememek

mesutgaga

mesutgaga

Üye
Kardeş hepsi de bir zincirin halkaları gibidir; senin gereksiz silmek istediğin herhangi bir sistem dosyası telefonunun çökmesine neden olabilir..
En iyisi hiç ellememek
Cok önemli bir sistem dosyası silmedigin sürece telefon çökmez.mesela touchwiz yada android sistemi vs :D. Denemeden telin çökecegini nasıl biliyorsun.bak ben wonder kullanıyorum cok ta işe yarıyo.galaxy y icin daha önemli bunlar

2463912

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Kardeş bir kere başıma geldiği için artık korkuyorum...
Kurulum sihirbazını sildiğim için telefon açılmıyordu zar zor yapıldı..

Şimdi diyorum ki işe yaramayan sistem uygulaması bilen varsa söylesin de sileyim gitsin.

Cenqizhan.

Cenqizhan.

Üye
hic elleme s3mini ugrasirken ingilizce oldu turkceye ceviremedik 25 liraya yazilim attirdim.

melankolik ali

melankolik ali

Üye
En iyisi hiç ellememek
hepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın.
hepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın. bide direkt kaldırma titanium backupla dondur. sorun çıkarsa yine çözersin.

mesutgaga

mesutgaga

Üye
hepsi birbirine bağlı mı? yok artık ya. hiç bi uygulamanın birbiriyle ilişkisi yok. ben wonderde cogunu kaldırdım. google maps, kies air, apps widget, yahoo finance gibi. yani korkma olmaz bişey. olursada odinle orjinal romu flashlarsın.
arkadaşın androidle ilgili bilgisi yok.teknik servise veriyor en ufak sorunda

melankolik ali

melankolik ali

Üye
arkadaşın androidle ilgili bilgisi yok.teknik servise veriyor en ufak sorunda
O zaman teknik servisin keyfini bekleyip dursun.Yazilimsal sorundan android garantiye verilmez (hardbrick gibi durimlar haric) ancak donanimsal bi hata olursa yollarim garantiye

Üst Alt