Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lg P880 cm 11 yükleyim mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Silinen Üye 2393093
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Lg P880 cm 11 yükleyim mi?
Orjinal romu kullanıyorum cm11 kullanmak istiyorum ama kamerası orjinal roma göre nasıldır bug var mıdır merak ediyorum bu sorularıma cevap verir misiniz?
YsF_90
Üye
custom romların kamerası orijinalini tutmuyor genellikle. zaten custom romlar orijinal romlar kadar detaylı olmayabiliyor da. ama en güzeli denemektir bence. cm11 yükle dene. baktın hoşuna gitmiyor orijinaline dönersin.
custom romların kamerası orijinalini tutmuyor genellikle. zaten custom romlar orijinal romlar kadar detaylı olmayabiliyor da. ama en güzeli denemektir bence. cm11 yükle dene. baktın hoşuna gitmiyor orijinaline dönersin.
haklısın orijinal romu tutmuyor diğerleri. elbette modified romların da artıları vardır ama bana göre tek artısı telefonun orijinal yazılımına güncelleme kesilmesinden sonra modified romlarla android sürümünün yükseltilebilmesi.
haklısın orijinal romu tutmuyor diğerleri. elbette modified romların da artıları vardır ama bana göre tek artısı telefonun orijinal yazılımına güncelleme kesilmesinden sonra modified romlarla android sürümünün yükseltilebilmesi.