Telefon Tavsiyesi Apple iPhone 5C Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mimaran

mimaran

Üye
5c fiyatına göre çok pahalı bence onun yerine gider ikinci el 4S alırım daha iyi
5C benim dr kasa olarak hoşuma gitmiyor ama 4S apple serisinin en iyi kasası diye düşünüyorum telefon hastalığı olan biriyim ve halen 4S i elimden dusuremedim.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Her seferinde bir önce ki kasayi sevmemizin sebebi,gözümüzün ona alismasi

onrhnnn

onrhnnn

Üye
    Konu Sahibi
Beyaz ip5te soyulma sorunu yok uydurmayın ama ip5c de düşmeye pek dayanıklı değil.
6 Ay kullandım soyulma var
@onrhnnn kullanima bagliysa zaten ilk cizilmeden yada aldigi ilk hasardan dolayi urunden tat alamamaya basliyor insan,urun'un arka kapagi plastik oldugundan sakin ola ki metal kliflar yada sert kiliflarla urunu kullanmayin arka kapakta cizikler yapabiliyor,silikon tarzi telefon koruyuculari yada tam korumali kaliteli koruma filmiyle kaplattirmak,3gs bendede vardi bir ara,arka kapagi cizilmesin diye sert olmayan telefon koruyuculariyla kullandim ve arka kapagi ilk gunku gibi duruyordu,5c bu yonden daha kalitelidir tabi her ne kadar kaliteli olursa olsun,gozunuz gibi bakmaniz lazim yere dusurmeye dikkat edin,simdiden gule gule kullanin
Detaylı tespitleriniz için teşekkür ederim, genelde olumsuz gelmesine rağmen tepkiler galiba ben 5C de karar verdim :)
Her seferinde bir önce ki kasayi sevmemizin sebebi,gözümüzün ona alismasi
OZaman ben çok eskide kaldı, ben daha 3GS özlemi çekiyorum :)
5c fiyatına göre çok pahalı bence onun yerine gider ikinci el 4S alırım daha iyi
2. el telefon bende hep acabalar uyandırdığı için tercih edemiyorum malesef

• Beğen
Tepkiler: nokia_belle
papakudioflu

papakudioflu

Admin
anladığım kadarıyla kullandığınız cihazın kozmetik olarak yeni kalmasını istiyorsunuz. Günümüzde bunu başarabilen bir kaç model var. Fakat aldığımız cihazlar yüksek fiyatları nedeniyle biraz da korunarak kullanılması gereken cihazlar. Naçizane fikrim kozmetik görünümü uzun zaman bozulmayan polikarbon kasalı telefonlara bakmanız ya da iphone 5C yerine İphone 5S alıp görünümü değiştirmeyen hatta varlığı bile belli olmayan karbon film kaplatmanız yönünde olacak.

avast

avast

Üye
Karbon film nedir hocam nerden buluruz

onrhnnn

onrhnnn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, yardımcı olan herkese tek tek teşekkür ederim, bugün itibari ile iPhone 5C Sarı satın almış durumdayım.

İlk izlenimler gerçekten muhteşem. En azından benim açımdan öyle. Elimden geldiğince deneyimlerimi paylaşmaya çalışacağım.

Tekrardan teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris ve nokia_belle
papakudioflu

papakudioflu

Admin
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın:locked2:

• Beğen
Tepkiler: onrhnnn ve Baranbaris
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt