.caner.
Üye
Stock demiştim yani kendi müzik programıValla hiçbi fikrim yok ama caner bi program önermiş ona bakabilirsin![]()

Stock demiştim yani kendi müzik programıValla hiçbi fikrim yok ama caner bi program önermiş ona bakabilirsin![]()

Ha pardonStock demiştim yani kendi müzik programı![]()
Ben pek anlamıyorum bu işlerden cahilim yani
dMüzik için program önerileriniz varmı ?

ToptancılardaArkadaşlar S4 ün mavisi varya ben onunla aynı renk s-view cover arıyorum nerde bulabilirim?

Arkadaşlar S4 ün mavisi varya ben onunla aynı renk s-view cover arıyorum nerde bulabilirim?
Ama orda 100 lira ben aynısını 35 liraya aldımSamsung orjinal mağazada hepsi mevcuttur

Pencereli değil mi?Ama orda 100 lira ben aynısını 35 liraya aldım![]()
Evet. Hatta biri seni arayınca falan ordan cevaplayabiliyosun baya kullanışlı bişeyPencereli değil mi?
Olsun sonuçta orjinalinin yapabildiği şeyleri buda yapabiliyor? Ve ekstradan 65 tl vermiyosun?ama çakma
Biliyorum, çok kullanışlı ama koruma saglamiyor bu yüzden tereddütteyimEvet. Hatta biri seni arayınca falan ordan cevaplayabiliyosun baya kullanışlı bişey
Galaxy s4 le alakalı konuşuyoruz yalnız?Konuyu meşgul etmeseniz, bir arkadaşım bu konuyu görünce mesajlarimizdan dolayi bu mu s4 konusu hepsi gereksiz dedi![]()
Sen koruma sağlaması için alıcaksan hiç alma bence. Kılıfın asıl amacı koruma sağlamak değil ki bikereBiliyorum, çok kullanışlı ama koruma saglamiyor bu yüzden tereddütteyim
Bu mesajlardan bahseden kim çoğu yerde sohbet dolu. Neyse susuyorum benGalaxy s4 le alakalı konuşuyoruz yalnız?
Sen koruma sağlaması için alıcaksan hiç alma bence. Kılıfın asıl amacı koruma sağlamak değil ki bikere
Bence öyle, korumak istemesem kılıfsız kullanırım. Ben hem koruyacak hemde şık ve ince duracak bir kılıf istiyorum s-view de 2 side var ama koruyacak mı şüpheliGalaxy s4 le alakalı konuşuyoruz yalnız?
Sen koruma sağlaması için alıcaksan hiç alma bence. Kılıfın asıl amacı koruma sağlamak değil ki bikere
O zaman başka kılıflara bak derim ben. Hem dayanıklı hemde şık gösteren. Ama bence en iyisi s-viewBence öyle, korumak istemesem kılıfsız kullanırım. Ben hem koruyacak hemde şık ve ince duracak bir kılıf istiyorum s-view de 2 side var ama koruyacak mı şüpheli