Telefon Tavsiyesi Apple iPhone 5C Hakkında Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onrhnnn

onrhnnn

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 5C Hakkında Yardım
Merhaba arkadaşlar,

Telefon konusunda çok takıntılı bir adam olduğumu baştan söyleyerek başmak istiyorum.
Kısaca söyle izah etiyim kendimi telefon konunda. İlk mutlu, kullanırken keyif aldığım mobil telefon "iPhone 3GS" idi. Bu cihazdan sonra aldığım telefonları sırasıyla yazıyorum;

Sony Xperia Ray - Sony Xperia Sola - Samsung Galaxy 3 - iPhone 5 - HTC One..

Bu cihazların hiçbirinde ben 3GS'den aldığım keyifi hiçbirinden alamadım. Şimdilerde de modellerde kullandığım son telefon olan HTC One'ı sattım ve ilk defa bir 3GS gibi beni heyecanlandıran iPhone 5C 32GB yi gördüm. Sizce bu telefonu almalımıyım..

Siz sormadan iPhone 5 deneyimimden bahsedeyim. Bu telefonu çok beğenmeden fakat belki kullanımı hoşuma gidebilir diye satın aldım, fakat başta belirttiğim gibi aşırı takıntılı olduğum için telefonun 1-2 ay sonra alaminyum kasasının ufak ufak soyulması beni telefondan inanılmaz soğuttu. Bu durum bana böyle hemen yıpranıp bozulabilecek çin malı telefon hissiyatını verdi.
Fakat iPhone 5C bana nedense 3GS yi hatırlattı ve zor kullanım koşullarına şeklinden şemalinden ödün vermeden uzun yıllar çalışabilecek gibi geliyor.

Bu genel anormal durumum göz önünde bulundurulursa ben ne yapmalıyım

nokia_belle

nokia_belle

Üye
5c'nin arkasi metal degil diye 3gs'e isindiginizdan onada isinmissinizdir ama tavsiyede ederim

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Kardes bence 5c alacagina 5 al ama beyazini al arkadasimda var beyazi soyulma falan sadece siyahta oluyo o yuzden apple 5s i uzay grisi yapti hatirlatirim. :)

onrhnnn

onrhnnn

Üye
    Konu Sahibi
Kardes bence 5c alacagina 5 al ama beyazini al arkadasimda var beyazi soyulma falan sadece siyahta oluyo o yuzden apple 5s i uzay grisi yapti hatirlatirim. :)
iPhone 5 de kullandım fakat onda da ciddi soyulmalar mevcuttu, ondan dolayı satım zaten

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Plastik kasa beni bozmaz dersen al tabi ki neticede 5C de güçlü bir telefon

0MG90

0MG90

Üye
5C almam 4S alırım daha iyi. O donanım o parayı hak etmiyor.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
+'ları geniş ekran ve yeni nesi model olmasi buraya kadar güzel

- yönüde arkasi plastik olusu pekte guven vermez,5-5s her ne kadar boya dökülsede metalin saglamligi var

Kerim.

Kerim.

Üye
Daha bugün kurcaladim biraz 5c.plastiği çok basarili. Hatta gördüğüm en iyi plastik diyebilirim. Ama gene iphone5 veya 4s in hissi yok tabi.

onrhnnn

onrhnnn

Üye
    Konu Sahibi
5C almam 4S alırım daha iyi. O donanım o parayı hak etmiyor.
Kardeşimde 4S var ios7 de gözle görülür bir takılma mevcut, ama ios7 li bir iphone 5c hiç kullanma fırsatım olmadı demo ürünler dışında
+'ları geniş ekran ve yeni nesi model olmasi buraya kadar güzel

- yönüde arkasi plastik olusu pekte guven vermez,5-5s her ne kadar boya dökülsede metalin saglamligi var
Sağlamlık biraz kullanıma göre diye düşünüyorum ama söyle izah edeyim, daha evvel sattığım 5 de hem soyulma hemde yamulma vardı
Daha bugün kurcaladim biraz 5c.plastiği çok basarili. Hatta gördüğüm en iyi plastik diyebilirim. Ama gene iphone5 veya 4s in hissi yok tabi.
Peki satın alınınca pişman olunurmu sizce İstanbul Bilişimde 32 GB si iPhone 5C 1750 TL sizce değermi o fiyata

Kerim.

Kerim.

Üye
Kardeşimde 4S var ios7 de gözle görülür bir takılma mevcut, ama ios7 li bir iphone 5c hiç kullanma fırsatım olmadı demo ürünler dışında
Sağlamlık biraz kullanıma göre diye düşünüyorum ama söyle izah edeyim, daha evvel sattığım 5 de hem soyulma hemde yamulma vardı
Peki satın alınınca pişman olunurmu sizce İstanbul Bilişimde 32 GB si iPhone 5C 1750 TL sizce değermi o fiyata
Performansı güzel yağ gibi calisiyordu kullandigimda.pişman olmayi siz karar verin. Sonuçta plastik iphone5.

MrExpert

MrExpert

Üye
Beyaz ip5te soyulma sorunu yok uydurmayın ama ip5c de düşmeye pek dayanıklı değil.

0MG90

0MG90

Üye
7.1 ile hepsi düzelir

nokia_belle

nokia_belle

Üye
@onrhnnn kullanima bagliysa zaten ilk cizilmeden yada aldigi ilk hasardan dolayi urunden tat alamamaya basliyor insan,urun'un arka kapagi plastik oldugundan sakin ola ki metal kliflar yada sert kiliflarla urunu kullanmayin arka kapakta cizikler yapabiliyor,silikon tarzi telefon koruyuculari yada tam korumali kaliteli koruma filmiyle kaplattirmak,3gs bendede vardi bir ara,arka kapagi cizilmesin diye sert olmayan telefon koruyuculariyla kullandim ve arka kapagi ilk gunku gibi duruyordu,5c bu yonden daha kalitelidir tabi her ne kadar kaliteli olursa olsun,gozunuz gibi bakmaniz lazim yere dusurmeye dikkat edin,simdiden gule gule kullanin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt