.caner.
Üye
Ne farki var ki?beyler odin v3.07 yerine odin v3.09 dan flaşlamak zararlı olurmu telefona?
Ne farki var ki?beyler odin v3.07 yerine odin v3.09 dan flaşlamak zararlı olurmu telefona?
Ne farki var ki?
Daha önce 3.07 ile 4.3 flashladın mı ?bilmem nextman abi bi konuda yazmış 4.3 için odin v3.09u kullanin diye benimde aklıma takıldı bu zamana kadar hep 3.07 ile flaşliyordum
Daha önce 3.07 ile 4.3 flashladın mı ?
O zaman at bişi olmaz.hep öyle yapıyordum zaten. 4.3lerin hepsini 3.07 ile flaşladim
Ben de ilk güncellerken 3.09 dan yapın diye okudum konuda öyle yaptım, fark edebilir sanıyordum.Yalniz exynoslu s4 snaplı s4 e gore daha güçlü bi islemciye sahip hatırlatırım. Pil yönünden 9505 daha iyi evet ama bence işlemci daha onemli bi telefonda
4.3 surumunda pit ve pda dosya yeri degsitirldi.pda bölümüne ekledigimiz yer AP oldu bu yüzden , ayrica 4.3 yüklerken kullanılır.bilmem nextman abi bi konuda yazmış 4.3 için odin v3.09u kullanin diye benimde aklıma takıldı bu zamana kadar hep 3.07 ile flaşliyordum
4.3 surumunda pit ve pda dosya yeri degsitirldi.pda bölümüne ekledigimiz yer AP oldu bu yüzden , ayrica 4.3 yüklerken kullanılır.
Abi coklu pencereye tüm uygulamari eklicegim bir mod varmi bir yerde gördum ama
Yoo benchmarklarda i9500 daha yüksek puan alıyor?performans testlerinde i9505 daha yuksek alıyor ama
Yoo benchmarklarda i9500 daha yüksek puan alıyor?
Neyse yine ban yemeyelim boşver :zdben genelde 9505leri yukarda görüyom hep
Tartışmayalım diyorum ban yeriz sonra
Ha bu arada bişi dicem rusya da 4g tam oturmadığı için exynoslu s4 mü kullanılıyor?Tartışmayalım diyorum ban yeriz sonraHa bu arada bişi dicem rusya da 4g tam oturmadığı için exynoslu s4 mü kullanılıyor?
O zaman 4.4 ü yüklesene ne duruyosun? Kitkat rusyada dağıtılıyomuş sammobilede gördüm?valla bende bilmiyorum büyük ihtimalle exynous işlemcili olan vardır çakal samsung sadece amerika ve ingilterede 4gli olan modeli satiyormus öyle duydum
valla bende bilmiyorum büyük ihtimalle exynous işlemcili olan vardır çakal samsung sadece amerika ve ingilterede 4gli olan modeli satiyormus öyle duydum
O zaman 4.4 ü yüklesene ne duruyosun? Kitkat rusyada dağıtılıyomuş sammobilede gördüm?