------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
KD1907

KD1907

Üye
Yalniz exynoslu s4 snaplı s4 e gore daha güçlü bi islemciye sahip hatırlatırım. Pil yönünden 9505 daha iyi evet ama bence işlemci daha onemli bi telefonda

eminde

eminde

Üye
Telefonda kart da taksit olayında son gün iyi de oldu bu çekik gözlüler s22 yi de çıkarsalar bir sonraki makinayı satmak için yine açık kapı bırakacaklar yine bazı eksiklikler için keşke dedirteceklerdi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Yalniz exynoslu s4 snaplı s4 e gore daha güçlü bi islemciye sahip hatırlatırım. Pil yönünden 9505 daha iyi evet ama bence işlemci daha onemli bi telefonda

performans testlerinde i9505 daha yuksek alıyor ama

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilmem nextman abi bi konuda yazmış 4.3 için odin v3.09u kullanin diye benimde aklıma takıldı bu zamana kadar hep 3.07 ile flaşliyordum
4.3 surumunda pit ve pda dosya yeri degsitirldi.pda bölümüne ekledigimiz yer AP oldu bu yüzden , ayrica 4.3 yüklerken kullanılır.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
4.3 surumunda pit ve pda dosya yeri degsitirldi.pda bölümüne ekledigimiz yer AP oldu bu yüzden , ayrica 4.3 yüklerken kullanılır.

hmm teşekkür ederim abi. Bundan sonra v3.09u kullanırım flaşlarken

Anil-D

Anil-D

Üye
Abi coklu pencereye tüm uygulamari eklicegim bir mod varmi bir yerde gördum ama

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Abi coklu pencereye tüm uygulamari eklicegim bir mod varmi bir yerde gördum ama

evet var ben omegada kullanıyordum adı multiwindow manager ama rootla calisioyr xposed installer olması gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Tartışmayalım diyorum ban yeriz sonra :D Ha bu arada bişi dicem rusya da 4g tam oturmadığı için exynoslu s4 mü kullanılıyor?

valla bende bilmiyorum büyük ihtimalle exynous işlemcili olan vardır çakal samsung sadece amerika ve ingilterede 4gli olan modeli satiyormus öyle duydum

KD1907

KD1907

Üye
valla bende bilmiyorum büyük ihtimalle exynous işlemcili olan vardır çakal samsung sadece amerika ve ingilterede 4gli olan modeli satiyormus öyle duydum
O zaman 4.4 ü yüklesene ne duruyosun? Kitkat rusyada dağıtılıyomuş sammobilede gördüm?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

Üst Alt