------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
Benim icin düsmek demek öyle olursa ben napacagimi iyi biliyom bataryayi yakacam

Anil-D

Anil-D

Üye
Olsun inat inattir yakarim düşerse bide 28 oyun 42 prom gitti bosyere

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Olsun inat inattir yakarim düşerse bide 28 oyun 42 prom gitti bosyere

yedeğini alsaydın keşke markette super backup diye bi pro var tavsiye ederim smsi ajandayı oyunu rehberi zartu zurtu komple yedek alıyo dehşet bişey

Anil-D

Anil-D

Üye
Onlar root istiyordur

KD1907

KD1907

Üye
Ben çıkıyorum beyler yarin konusuruz ayrıntılı bi sekilde. Hadi eyvallah

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
yav şaka maka sohbet yeri oldu burasi nextman abi kızacak laga luga yapmayalım bencebeyler sayfalardır paylaşım yapmılmıyor ben yapim bari

uygulamamızın adı super backup
görevi:yedek almak
yedek alabildikleri : uygulama,rehber,sms,çağrı geçmişi,internet favorileri,ajanda kayıtları

link:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve .caner.
.caner.

.caner.

Üye
yav şaka maka sohbet yeri oldu burasi nextman abi kızacak laga luga yapmayalım bence
Gereksizlerde bi konu açıp ordan konuşulsa bu konular?

Bugün bir arkadaşım i9505 almış karşılaştırdik gerçekten çok fark var, 9505 çok daha stabildi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Anil-D

Anil-D

Üye
Gereksizlerde bi konu açıp ordan konuşulsa bu konular?

Bugün bir arkadaşım i9505 almış karşılaştırdik gerçekten çok fark var, 9505 çok daha stabildi.
Islemci farki nerden almis

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
snapdragonlu s4ün (i9505) olanın pil performansı çok daha iyi. çnkü i9505 snapdragon işlemci pili sömürmüyor cihaz ısınmıyor 4 çekirdeği dengeli kullanıyor ve exynous işlemci zaten pili sömürdiği için i9505 her halükarda daha iyi i9500den. bende şimdi yanıyorum keşke i9505 alsaydım diye. hem sayaç sıfırlaması var hemde pil daha iyi

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Anil-D
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
beyler odin v3.07 yerine odin v3.09 dan flaşlamak zararlı olurmu telefona?

Üst Alt