Tavsiye Samsung Galaxy S4 Zoom Alınır Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S4 Zoom Alınır Mı?
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar,

1000 TL bütçem var.Bende araştırdım ve Samsung S4 Zoom'da karar kıldım.Hemen inceleme videolarına baktım ciddi anlamda isminin hakkını veriyor kamerada çok iyi.Tabiki çoğu android kullanıcıları gibi bende Subways Surf, Temple Run, Traffic Racer gibi bu tarz oyun ve uygulamaları seven biriyim.Kamera özelliğinin yanında bu tarz uygulamalarıda rahatça kullandırırmı pek bilgim yok.Bu yüzden sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar,

1000 TL bütçem var.Bende araştırdım ve Samsung S4 Zoom'da karar kıldım.Hemen inceleme videolarına baktım ciddi anlamda isminin hakkını veriyor kamerada çok iyi.Tabiki çoğu android kullanıcıları gibi bende Subways Surf, Temple Run, Traffic Racer gibi bu tarz oyun ve uygulamaları seven biriyim.Kamera özelliğinin yanında bu tarz uygulamalarıda rahatça kullandırırmı pek bilgim yok.Bu yüzden sizlerinde yorumlarını bekliyorum.

Valla dediğin oyunları tek çekirdekli telefonlar bile kasmadan açıyor S4 zoom 1.5 Ghz dual core olduğundan rahatlıkla açacaktır. :)

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Mesela Real Racing ?

signor ramon

signor ramon

Üye
kardeş bgn limango.com'da 699 liraydı biraz takip edersen ucuza alabilirsin !

• Beğen
Tepkiler: lg1967
esmeran3

esmeran3

Üye
RR3 ü tabikide kasmadan açar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Şu anlık o telefonun tek güzel yanı,ucak bileti hediye olarak vermesi,bilet kampanyasi mart'ın sonuna kadar gecerli,gidis-dönüş tek kisilik bilet hediyesi var ama tabi isinde espirisi hem gezerim,hem fotograf cekerim'den yola cikarak yapilmis olan bir kampanya olsa gerek. ürüne gelecek olursak oyun amacli dusunuyorsaniz o telefona bulasmayin derim cunku fotograf makinasindan yola cikilarak uretilmis bir urun,el'e tam oturupta duzgun bir sekilde kavrayamama sorunu olur,ilk zamanlar o yonden sikayet bile edersiniz alisma surecinde,pek ince sayilmaz

bilinçli

bilinçli

Üye
kardeş eğer aşırı oyun istiyorsan o telefonu alma derim.ergonomi açısından rahat edemezsin oyun oynarken.ama eğer kamera diyorsan lumia 920 bile alabilirsin çok prof kamerası var.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kardeş eğer aşırı oyun istiyorsan o telefonu alma derim.ergonomi açısından rahat edemezsin oyun oynarken.ama eğer kamera diyorsan lumia 920 bile alabilirsin çok prof kamerası var.

Optic zoom özelliği S4 zoom daki kadar profesyonel olacağını hiç sanmıyorum. :)

0MG90

0MG90

Üye
Kamerayı şişirmişler. Kamera için alacaksan alma daha iyi.

lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Peki 1000 liraya hangi cihazı önerirsiniz ?

0MG90

0MG90

Üye
Discovery Elite Lite çıkacak almanı tavsiye ederim. Çok iyi. Cep telefonları genelde bulabilirsin detayları.

• Beğen
Tepkiler: signor ramon ve .caner.
lg1967

lg1967

Üye
    Konu Sahibi
Cidden Elite bomba patlatıcak gibi ne zaman sürülecek piyasaya acaba ?