Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÖneriDATA SENSE ?
Sponsorlu Bağlantılar
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
DATA SENSE ?
Abiler, benim 4gb internetim var, data senseye baktım ve bunun 1 gb sini SİSTEM diye birşey kullanmış. Bu ne olabilir bi fikriniz varmı ? Telefon guncellemesi falan değil sanırım,
ponçikEnişte
Üye
bende 53mb kullanmış görünüyo sistem. o da wi-fi 1gb nedir yahu harbiden acaba sizde geri bildirimler vs açık mı? sistemin konumunu microsoftla paylaş, otomatik geri bildirim raporlarını gönder gibi seçenekler olacaktı, şimdi tam hatırlamıyorum. belki onlar açıktır o yiyordur sistem adında?? benimki bi tahmin şu an
respection123
Üye
Bu tür sorularınız için Lütfen sabit konularımızdan devam edin.Extra konu açmayın
ponçikEnişte
Üye
gerçi o bile olsa 1gb yine de çok çok fazla
ogzhnoTr
Üye
telefon güncellemesi olabilirmi
kursatalpkaan
Üye
Konu Sahibi
Onlar açık, telefon guncellemedim hiç veriden
OttomaN TigeR
Üye
Aklıma Geri bildirimler, internet paylaşımı ve bulut senkronizasyonları geliyor.
gerekli bir şeydi android olduğu gibi pc üzerinden telefona gelen bildirimler aramlara direk cevap verabiliyor mesaj atabiliyorsunuz güzel olur 8.1 demi gelicek acaba bu özellik