Telefon Tavsiyesi İphone 4s veya 5c

Sponsorlu Bağlantılar

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4s veya 5c
Selamun Aleykum Arkadaşlar
İphone almada karar kıldım ama 5 ve 5s çok pahalı bütçem anca 4s 16gb ve 5c 16 gblığa yetiyo sizce bunlardan almalımıyım yoksa biraz daha bekliyeyim ?

harun145

Üye
5c alacaksan bekleyip 5s alabilirsin bence. Ama 4s için 900 en fazla vererek temiz bir cihaz alabilirsin onu tavsiye ederim kesinlikle.

Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
Amacım hava atmak değil android ile ios karşılaştırdım bence çok fark var arasında

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
Kardeşim bana göre iphone 5c daha iyi tabiki

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bence 5c al derim yazılımsal olarak ve işlemci olarak daha güncel ve apple 5c nin arkasında 4s ten daha uzun duracaktir. 5c fırıl fırıl renkleriyle zaten dikkati yeteri kadar topluyor. Fiziksel olarakta süper. .. :)

• Beğen
Haestrk

Haestrk

Üye
    Konu Sahibi
5c aban oyuncak gibi geliyo :D 2. el 5 alsam o nasıl olur ?

mehmettech

mehmettech

Üye
5C

mcnpl4

mcnpl4

Üye
siyah ikinci el 5 guzel secim olur 4s kucuk ekranli bosver onu:D gorunus olarak 5c'yi de begenmiyorum ama o da alinabilir bi cihaz

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
iPhone 5 de soyulma var alacaksan beyaz al

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
4S yerine 5C almak daha mantıklı bana göre. Şık ve seri çalışıyor telefon. Bütçeni arttırabilirsen 5S daha iyi olur tabi. iPhone istiyorsan alabileceğin en üst modeli alman daha mantıkı olur.

• Beğen
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Selamun Aleykum Arkadaşlar
İphone almada karar kıldım ama 5 ve 5s çok pahalı bütçem anca 4s 16gb ve 5c 16 gblığa yetiyo sizce bunlardan almalımıyım yoksa biraz daha bekliyeyim ?

kardeş o fiyata iphone 5 alabilirsin internetten istanbul bilişimde iphone5 çok makul bir fiyatta satılıyor tavsiye ederim orayı çok güvenli bir alışveriş sitesidir

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
5C ye 1800 falan demişler sakın gidipte 1800 verme vatanda falan indirimleri takip et 1549 tl idi.

• Beğen
avast

avast

Üye
Sony z1 lg g2 le 5s arasindayim bende samsungu seceneklere bile almadim

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Sony z1 lg g2 le 5s arasindayim bende samsungu seceneklere bile almadim

Kardesim aralarindaki fiyat farkini biliyorsundur ozellik olarak ikisi android digeri ios farkli duşünulmesi gerek 3 cihazda gayet guzel cihazlar her ne kadar performans acisindan 5s gecsede bence parana gore olani al simdiden hayirli olsun

avast

avast

Üye
Kardesim aralarindaki fiyat farkini biliyorsundur ozellik olarak ikisi android digeri ios farkli duşünulmesi gerek 3 cihazda gayet guzel cihazlar her ne kadar performans acisindan 5s gecsede bence parana gore olani al simdiden hayirli olsun
Kasimda alicagim fiyat 2000 2200 arasi

Takipçi Satın Al

Üst Alt