Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

blackcemre

Üye
lumia 920 yi unlock etsem bütün uygulamaları ücretsiz indirebilir miyim sınır var mı bide unlock yaptığımda telefonum garanti dışı olur mu bide unlock nasıl geri alınır

bsavr

bsavr

Üye
Hocam sdk yi kurmaya tıklıyorum cmd dosyası açılıyo tuşa basıyorum yüklenmeye başlıyo sen demişşin yüklendikten sonra bi dosyaya tıklayın o dosya nerde bulamıyorum ?lütfen yardım pcm w7 bu arada

blackcemre

Üye
Tek oyun mu yukleyebiliyoruz

bsavr

bsavr

Üye
programı buldum şimdide IpOverUsbSvc diyor :/ya bi yardım edin register yok rety çıkıyor telefon bağlı pcye

Tmobile

Tmobile

Üye
programı buldum şimdide IpOverUsbSvc diyor :/ya bi yardım edin register yok rety çıkıyor telefon bağlı pcye
cab driverini klasöre atın ve sürücüyü dosyadan güncelleştir deyin .:D. SELAMLAR .:D.

bsavr

bsavr

Üye
Ya arkadaşlar yardım edin bi ayrıntılı anlatın cab driveri nereye atıcam filan

Rainesto

Rainesto

Üye
Ya arkadaşlar yardım edin bi ayrıntılı anlatın cab driveri nereye atıcam filan
bunu indir

sonra aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan telefonunu bul sag tıkla sürücü yazılımı güncelleştir de yazılım için bilgisayarımdan tara de bu indirdigin dosyanın oldugu yeri seç tamam de bu kadar

bsavr

bsavr

Üye
bunu indir

sonra aygıt yöneticisine gir taşınabilir aygıtlardan telefonunu bul sag tıkla sürücü yazılımı güncelleştir de yazılım için bilgisayarımdan tara de bu indirdigin dosyanın oldugu yeri seç tamam de bu kadar
hocam

hocam indirdim aygıt yöneticisinden telefonu buldum sürücü güncelleştir dedim bilgisayardan şeçtim ama klasörleri gösteriyo tek şeçemiyorum o indirdiklerimi

Tmobile

Tmobile

Üye
hocam

hocam indirdim aygıt yöneticisinden telefonu buldum sürücü güncelleştir dedim bilgisayardan şeçtim ama klasörleri gösteriyo tek şeçemiyorum o indirdiklerimi
klasore atın.

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
bende de aynı sorun var, surucuyu bulmuyor

• Beğen
Tepkiler: Ecnyz123

Üst Alt