Püf Noktası Windows Phone İçin Bedava Unlock Ve 1 GB Ram Sınırı Olan Oyunları Yüklemek

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
525 aldı arkadaş yeni yarın bi bakıyım ram sınırlaması var mı black le gelmiş telefon
1 gb da sorun yok aslında 512ler gayet iyi oynatoyır ama ram yetmiyor galiba 625i oan biri deneyebilir mi

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Lumia 920 için oluyor mu

csH

csH

Üye
Mc4 çok iyi yaa kendimi pcde Call of duty oynuyormuş gibi hissettim:D

Rainesto

Rainesto

Üye
o zaman xap hatalı
kendimi yanlış anlatıyorum heralde evde 920 ve 620 var 620 unlock ona yükledim atıyor 920yi unlock etmedim yani sadece 620de denedim

sendede geçici dosyalarda artma oldu mu gtayı kuruncagta daha 512 mb için olmamış arkadaşlar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
kendimi yanlış anlatıyorum heralde evde 920 ve 620 var 620 unlock ona yükledim atıyor 920yi unlock etmedim yani sadece 620de denedim

sendede geçici dosyalarda artma oldu mu gtayı kuruncagta daha 512 mb için olmamış arkadaşlar
atmayan versiyon çıkana kadar yüklemeyeceğim sildim

StartTheGame

StartTheGame

Üye
Windows 7 64 birde oluyor mu bide w7 için o silentin linkini atar mısınız birde hard reset atarsak anlamazlar de mi garantide unlock ettiğimizi

Rainesto

Rainesto

Üye
Windows 7 64 birde oluyor mu bide w7 için o silentin linkini atar mısınız birde hard reset atarsak anlamazlar de mi garantide unlock ettiğimizi
anlarlar mı bilmiyorum ben sıfırladım tel unlock degildi win7 32 bit var bende yaptım

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
mükemmel bir tarayıcı buldum kesinlikle uc'a rakip yukleyin derim

Rainesto

Rainesto

Üye
bu sitelerdeki reklamı kapatınca yeni sekme açması yerine o sayfayı degiştiriyor ya onu çözmüşler mi ?

respection123

Üye
Bi ara ucretsizken yükledim.Fakat baktım ki ücretli olmuş ve arayuz gerçekten güzel.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben yine yüklemeşim denemek için ancak deneme şansım olmamıştı şimdi denedim cidden güzel baya hoş tarayıcıyı ie baya yakın cidden hatta bazı özellikleri ile üstün tüm vidyoları açıyormu acaba ie de açılmıyam merak ettim doğru bir kaç deneme yaptım ancak onların hepsi ie de de açılıyordu

Üst Alt