G2 Bataryası ile harikalar olmuşturmaya devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Yahu afedersiniz 10 gun gitse bana ne bataryanizdan ?! Oyle bir yorum atiyorsunuz ki goren cikarim oldugunu sanir. Note 2 ornegini vermemdeki amacsa batarya tuketiminde bildigim en iyi cihaz olmasidir.
/
evet bende onu anlatmaya çalışıyorum sanane bataryadan ? ama sen banane deyip geçiştirmiyorsun. stand by diye birşey tutturmuş gelip burada yorum yapıp yapıp duruyorsun en son da iş çıkmaza gelince de banane diyorsun hay Allahım :) evet G2 çıkana kadar Note2 iydi,
Ben note 2 kullanicisi olarak ağzım açık yorumlari okuyorum o derece :ehe
daha çok açık kalacak..:)

.caner.

.caner.

Üye
/
evet bende onu anlatmaya çalışıyorum sanane bataryadan ? ama sen banane deyip geçiştirmiyorsun. stand by diye birşey tutturmuş gelip burada yorum yapıp yapıp duruyorsun en son da iş çıkmaza gelince de banane diyorsun hay Allahım :) evet G2 çıkana kadar Note2 iydi,
Hâlâ Note 2 :oke:

.caner.

.caner.

Üye
Dökümanlar ortada :ok2:
Günde 1 saat kullanımla olan birsey ben 5-6 saat kullanarak tabii bizim telefonlarda her zaman islemciler 1600 de çalışıyor bu yüzden yüksek performans gerektiren birsey kullanmaya gerek yok, 19-20 saati bulabiliyorum. Günde 1 saat kullansam %2 sarjim gider boylelikle 1 ay bende kullanirim telefonu tabi g2 full kullanimda 2 hafta gidiyor o ayri alkış

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Günde 1 saat kullanımla olan birsey ben 5-6 saat kullanarak tabii bizim telefonlarda her zaman islemciler 1600 de çalışıyor bu yüzden yüksek performans gerektiren birsey kullanmaya gerek yok, 19-20 saati bulabiliyorum. Günde 1 saat kullansam %2 sarjim gider boylelikle 1 ay bende kullanirim telefonu tabi g2 fu ll kullanimda 2 hafta gidiyor o ayri alkış
Günde bir saat kullanım mı :) En az oyunu ben bir saat oynuyorum. İnterneti müziği vs saymadım ...

.caner.

.caner.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Türe ve Özkan Ç.
Türe

Türe

Üye
/
bi bitmediniz :ah

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Türe

Türe

Üye
Biz objektifler , subjektiflere karsi her zaman burdayiz :)

• Beğen
Türe

Türe

Üye
O zaman öyle anlayacağınız şekilde açıklayarak anlatayım, wifi+mobil veri sürekli açık, gün içinde mesai saatlerinde sürekli telefon elimde işle ilgili sürekli arama yapıyorum, günde en az 2-3 saat aktif görüşmem var. sosyal ağlar ve mesajlaşma uygulamaları (facebok+viber+wats uo vs) sürekli senkronize halde ve bağlı, mail kutusu her 15 dk'da senkronize açık oda sürekli bağlı, gündüz genelde bluetooh açık ve kablosuz kulaklığa bağlı. Teldeki led ışıklar 24 saat açık, çoğu şarj %50 ye düşene kadar GPS açık. Oyun az oynarım ama sürekli bağlı bi kaç oyunum da var (örn: kelimelik). Buna rağmen çok sık internete girerim.

Bütün bunlara rağmen Telefonun şarjı 48 saatten kısa sürede bitince erken bitti diyorum. Umarım yeterince anlaşılır olmuştur. Tek kişiye değil sözüm; bilmeden yorum yapmaktansa nasıl olduğunun sorulması daha mantıklı. Bence !! .. İyi günler..

Yani bunu yapabiliyorsa (?) daha benim soyleyebilecegim bisey yok , olay bitmistir.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bu konudan zaten yok muydu?Telefonu kullanmıyorsunuz arada bir açıp bakıyorsunuz, 29saatte %20 şarj gidiyor. Gayet normal bir durum. Kullanmayınca ben de gördüm 5günü. Bilmeyen vatandaş yanlış anlar, insanlar yanılır, yanıltmayın. Arkadaşımda var G2 gayet iyi batarya performansı, 1 günü rahat çıkarıyor. Dizi izliyor, oyun oynuyor üstelik. Yoğun kullanmadığında 2günde 1 şarja taktığını söylüyordu. Tamam güzel. Diyeceğim o ki konu saçma. Bunu anlatmıyor ki konu, neredeyse(bakın neredeyse diyorum hiç demiyorum) cihazı kullanmamışsınız. O öyle beklemiş sonra ss... Telefona tabiri caizse abanın sonra 1 günü tamamlayın sonra ss atın. Bu çok hoş olur, faydalı olur.

İyi günler.Ayrıca Note 2 720p ekranıyla 3100mAh bataryaya sahip olan bir cihaz. Bunun yanısıra amoled'in, ıps lcd'ye göre daha az enerji harcadığını da biliyoruz. Onun dışında ekran kapalıyken, bekleme modunda da daha başarılı olduğunu iddia edebilirim. Yani kimse Note 2, G2den üstün demiyor(bir kere daha eski bir cihaz ve sınıfı farklı diyebiliriz, farklı açılardan tercihe göre bu değişir) ama batarya konusu çok açık.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Türe
codblackops2

codblackops2

Üye
Bu konudan zaten yok muydu?Telefonu kullanmıyorsunuz arada bir açıp bakıyorsunuz, 29saatte %20 şarj gidiyor. Gayet normal bir durum. Kullanmayınca ben de gördüm 5günü. Bilmeyen vatandaş yanlış anlar, insanlar yanılır, yanıltmayın. Arkadaşımda var G2 gayet iyi batarya performansı, 1 günü rahat çıkarıyor. Dizi izliyor, oyun oynuyor üstelik. Yoğun kullanmadığında 2günde 1 şarja taktığını söylüyordu. Tamam güzel. Diyeceğim o ki konu saçma. Bunu anlatmıyor ki konu, neredeyse(bakın neredeyse diyorum hiç demiyorum) cihazı kullanmamışsınız. O öyle beklemiş sonra ss... Telefona tabiri caizse abanın sonra 1 günü tamamlayın sonra ss atın. Bu çok hoş olur, faydalı olur.

İyi günler.Ayrıca Note 2 720p ekranıyla 3100mAh bataryaya sahip olan bir cihaz. Bunun yanısıra amoled'in, ıps lcd'ye göre daha az enerji harcadığını da biliyoruz. Onun dışında ekran kapalıyken, bekleme modunda da daha başarılı olduğunu iddia edebilirim. Yani kimse Note 2, G2den üstün demiyor(bir kere daha eski bir cihaz ve sınıfı farklı diyebiliriz, farklı açılardan tercihe göre bu değişir) ama batarya konusu çok açık.
Abanarak kullanmak test etmekse ben note 2 de sabah 100ken aldim gun icinde abanarak kullandim 7 saat 14 dk ekran suresi verdi..gece 11.30da sarj % 3tü..
Ayrica ekran modunu dinamikte kullanıyorum o biraz daha net goruntu sunuyor..sarjda da farkediyor..hedefim 8 saat ekranla günu tamamlamak :p

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt