vitaya para mı yetişir telefonu satıp almayı düşündüm kırılmamış bide orjinal oyun alman lazım bi oyun 80 tl bide ben bi oyunu aldım diyelim en az bi sene filan sonra ancca yeni oyun alırım o iş yaş ben psp yeni model dedim ayrıca vita ile psp çok farklı cihazlaryeni model diyosun goyu ne yapacan o zaman vita al ama vitaya göre daha oyun sıkıntısı var
onuda düşündüm ama çocukluğumdan beri psp hayali kuruyodumHic bilgim yok da oyun icinse ipod falan da isini gormezmi ?
onun için
3000 serisi için kırılmaz brick olur diyolar kırılmayı önleyen bi şey varmış içinde bide açılıp kapatınca gidiyomuş sonra yekrar yüklüyomuşsun hack iHocam PSP-3004 yada 3006 al. En iyi kırılabilen versiyon olmakla birlikte en çok oyun seçeneğine sahip olan kırılım versiyonuda mevcut. PSP Go alırsanız kızağında yaşıyacağınız en ufak problemde canınız sıkılacaktır. Çünkü GO parçaları piyasada en zor bulunan parçaladır.
Bilgilerinize...
Yanlisin var hocam 3 sene psp kirilim isi yaptim. Hicbir makinada sıkınti yasamadim. En kokay kirilan makinadir kendisivitaya para mı yetsr telefonu satıp almayı düşündüm kırılmamış bide orjinal oyun alman lazım bi oyun 80 tl bide ben bi oyunu aldım diyelim en az bi sene filan sonra ancca yeni oyun alırım o iş yaş ben psp del dedim ayrıca vita ile psp çok farklı cihazlaronuda düşündüm ama çocukluğumdan beri psp hayali kuruyodumonun için
3000 serisi için kırılmaz brick olur diyolar kırılmayı önleyen bi şey varmış içinde bide açılıp kapatınca gidiyomuş sonra yekrar yüklüyomuşsun hack iLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgo küçük olduğu için cebime atıp her yerde oynarım diye düşünüyorum
3004un ekrani guneste kararmaz. Likid ekrani var. Ben aolediginin arkasindayim. Iyi dusun bence. Go hic alinmaz. Bi ariza yaparsa Allah'in kulu parcadini bulamiyor. Bence cooooook iyi dusun...Dogru ve bir o kadarda mantikli karar. hayirli olsun sindiden3000 alıyorum![]()

peki abi bencede fiyat uygun ben kendıme bundan isteticem fakat para sıkıntı deıl bırıktırp vita da alablrım sende hangisi alınmalı oyun için alıorum zati beleşten yukluyeblrmııym ilk defa alıcam ozllıklerınde bılmıoyurm : )
Kardeşim VITA'ya sakın girme. İkinci el oyunları 50 TL'den aşağı değil(iyi oyunlar), yeni oyunlarıda 100 TL'nin altına düşmüyor. PSP 3000 serisi yazılım olarak kırılabilen cihazlar olduğu için 3-5 TL'ye oyun alabiliyorsun. Tabiki kalite açısından VITA ama bol oyun oynicam diyorsanda malzemeside ucuz olsun arızalandığında istediğim yerde yaptırayım dersende kesinlikle 3000 serisi.