Psp Alicam Yardım Edin

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Psp Alicam Yardım Edin
psp alicamda yeni model olsun istiyorum psp go 3000 ve 2000 arasında kaldım hangisini alayım kırma işlemi tam olarak nasıl oluyo bütün pspler kalıcı kirilabiliyomu yoksa eski modellerdenmi alsam karar veremedim şimdi

avast

avast

Üye
Hic bilgim yok da oyun icinse ipod falan da isini gormezmi ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
yeni model diyosun goyu ne yapacan o zaman vita al ama vitaya göre daha oyun sıkıntısı var

bLnmz

bLnmz

Üye
Hocam PSP-3004 yada 3006 al. En iyi kırılabilen versiyon olmakla birlikte en çok oyun seçeneğine sahip olan kırılım versiyonuda mevcut. PSP Go alırsanız kızağında yaşıyacağınız en ufak problemde canınız sıkılacaktır. Çünkü GO parçaları piyasada en zor bulunan parçaladır.
Bilgilerinize...

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
yeni model diyosun goyu ne yapacan o zaman vita al ama vitaya göre daha oyun sıkıntısı var
vitaya para mı yetişir telefonu satıp almayı düşündüm kırılmamış bide orjinal oyun alman lazım bi oyun 80 tl bide ben bi oyunu aldım diyelim en az bi sene filan sonra ancca yeni oyun alırım o iş yaş ben psp yeni model dedim ayrıca vita ile psp çok farklı cihazlar
Hic bilgim yok da oyun icinse ipod falan da isini gormezmi ?
onuda düşündüm ama çocukluğumdan beri psp hayali kuruyodum :) onun için
Hocam PSP-3004 yada 3006 al. En iyi kırılabilen versiyon olmakla birlikte en çok oyun seçeneğine sahip olan kırılım versiyonuda mevcut. PSP Go alırsanız kızağında yaşıyacağınız en ufak problemde canınız sıkılacaktır. Çünkü GO parçaları piyasada en zor bulunan parçaladır.
Bilgilerinize...
3000 serisi için kırılmaz brick olur diyolar kırılmayı önleyen bi şey varmış içinde bide açılıp kapatınca gidiyomuş sonra yekrar yüklüyomuşsun hack i go küçük olduğu için cebime atıp her yerde oynarım diye düşünüyorum

bLnmz

bLnmz

Üye
vitaya para mı yetsr telefonu satıp almayı düşündüm kırılmamış bide orjinal oyun alman lazım bi oyun 80 tl bide ben bi oyunu aldım diyelim en az bi sene filan sonra ancca yeni oyun alırım o iş yaş ben psp del dedim ayrıca vita ile psp çok farklı cihazlaronuda düşündüm ama çocukluğumdan beri psp hayali kuruyodum :) onun için
3000 serisi için kırılmaz brick olur diyolar kırılmayı önleyen bi şey varmış içinde bide açılıp kapatınca gidiyomuş sonra yekrar yüklüyomuşsun hack i go küçük olduğu için cebime atıp her yerde oynarım diye düşünüyorum
Yanlisin var hocam 3 sene psp kirilim isi yaptim. Hicbir makinada sıkınti yasamadim. En kokay kirilan makinadir kendisi :) 3004un ekrani guneste kararmaz. Likid ekrani var. Ben aolediginin arkasindayim. Iyi dusun bence. Go hic alinmaz. Bi ariza yaparsa Allah'in kulu parcadini bulamiyor. Bence cooooook iyi dusun...

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
tamam ozqmankararimi verdim 3000 serisi alcam çok temiz aksesuarli ikinci el cihazlar var güzel cihazlar telefonu saticam hem monitör alicam hemde psp daha hiç kullanmadigim bi cihaz psp eğer hoşuma gitmezse satarım

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Arkadaşların dediği gibi 3000 serisi almanı ve ne olursa olsun Go'dan uzak durmanı şiddetle önererim.Bugüne kadar PSP GO alıpta kızağı bozulmayan bir tek insancık göremedim...

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
3000 alıyorum ;)

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
abi yardimlariniz için teşekkürler

1996yb

Üye
Psp e1004 almıştım bende 0 olarak 3 ayda tuşlarda göçme oldu kolda bağlanmıyor yani o sorunu yaşarsın hep

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
e1004 almam zaten Wifi yok

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
şunu dusunuyorum nasıl ? bunda ekran guneste nasıl 2 sı arasında fark var mıdır

bLnmz

bLnmz

Üye
İyi fiyat. SYD ile ortak çalıştım bir süre. Kuşkun olmasın. Garanti konusundada hiçbir sıkıntı çıkarmazlar. Alabilirsin bence.3000 serisi Likid ekran. 3004 diye sabitleme kendini :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
peki abi bencede fiyat uygun ben kendıme bundan isteticem fakat para sıkıntı deıl bırıktırp vita da alablrım sende hangisi alınmalı oyun için alıorum zati beleşten yukluyeblrmııym ilk defa alıcam ozllıklerınde bılmıoyurm : )

punemr123

punemr123

Üye
eski psplere yakında oyun desteği kesilir yalnız çünkü ps4 oyunları artık hep vita ile uyumlu yapılacak wii deki tablet gibi bişiy olcakama eski psplerde de deli oyunlar var örn: monster hunter united

bLnmz

bLnmz

Üye
peki abi bencede fiyat uygun ben kendıme bundan isteticem fakat para sıkıntı deıl bırıktırp vita da alablrım sende hangisi alınmalı oyun için alıorum zati beleşten yukluyeblrmııym ilk defa alıcam ozllıklerınde bılmıoyurm : )

Kardeşim VITA'ya sakın girme. İkinci el oyunları 50 TL'den aşağı değil(iyi oyunlar), yeni oyunlarıda 100 TL'nin altına düşmüyor. PSP 3000 serisi yazılım olarak kırılabilen cihazlar olduğu için 3-5 TL'ye oyun alabiliyorsun. Tabiki kalite açısından VITA ama bol oyun oynicam diyorsanda malzemeside ucuz olsun arızalandığında istediğim yerde yaptırayım dersende kesinlikle 3000 serisi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
bunu aldım abi 375tlye 200lıra verceme bunu almayı tercıh ettım : ) oyunlar ise bi yolla alırım 3 g vifi kamera felan 150 lira için değer bence : ) tşkkür ederım yardımcı oldun için

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Kardeşim VITA'ya sakın girme. İkinci el oyunları 50 TL'den aşağı değil(iyi oyunlar), yeni oyunlarıda 100 TL'nin altına düşmüyor. PSP 3000 serisi yazılım olarak kırılabilen cihazlar olduğu için 3-5 TL'ye oyun alabiliyorsun. Tabiki kalite açısından VITA ama bol oyun oynicam diyorsanda malzemeside ucuz olsun arızalandığında istediğim yerde yaptırayım dersende kesinlikle 3000 serisi.

Dediğin gibi Vita pahalı bir oyuncak malesef.

Ayrıca hayırlı olsun yeni aletin :)

Üst Alt