.caner.
Üye
Ss atayim miBatarya kilif kullaniyosun heralde caner![]()
kılıf ne gezer bende
Springen den tekrar alcamda 2 kere cekerler diye korkuyorum daha ilki onaylanmadiSs atayim miBatarya kilif kullaniyosun heralde caner![]()
kılıf ne gezer bende
Springen den tekrar alcamda 2 kere cekerler diye korkuyorum daha ilki onaylanmadiparlaklık nasıl 2g ile mi wifi ile mi s4 düşünüyorum da şu ısınma dolayısıyla batarya çok kararsız bıraktı ona göre yarın iade veya değişim isticem note2 için kafam karışık
tabi canım diğer türlü kazıklanmış oluruz mantıken öyleIade istersek ve kabul edilirse.
Aldigimiz fiyatin parasini mi veriyorlar?
Faturamizda yazani yani?
beyler şarj iyiymiş ama ısınıyo mu bu alet?son sorumu soruyom![]()
yüzde 30 ihtimal sorunluya denk gelme ihtimalim belki daha fazla note2yi de çok seviyorum aslında ama batarya dehşet iyi performans beklediğimden iyi çıktı diyebilirim 4.4.2 alacak tabi bekle bekle bi hal olucam o ayrı neyse deiğişim diyim kafam rahat olsunEline sorunlu cihaz gelmezse pek bir isinma olmuyor.
Ben suana kadar Nfs Most wanted, Nba 2k13,Pes 2012, Fifa 12,Fifa 14, Batman...,Dead Trigger 2,Asphalt 8,Gta sa ve gta vice city gibi hd oyunlari yukledim.
Nba2k3 ve batman haricinde aşiri bir isinma olmadi.Oyun disinda zaten hic isinma olmadi![]()

Acmayi dusunuyorum fakat usengeclik var biraz yarin insallah acicam.@muratvemine
hocam şu pilden verim almak ve ram kullanımını düşürmekle ilgili bir konu açsanız çok iyi olur bence herkes faydalanabilir![]()
Acmayi dusunuyorum fakat usengeclik var biraz yarin insallah acicam.![]()
Bugunlerde ozellikle onu takip ediyorum.Yanlis hatirlamiyorsam 7 dakika 14 13 saniyeydi
Fakat ort. 5 6 dakikada %1 gidiyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu sarj sorununu nasil cozacem lutfen yardim edin![]()
hocam hazırladınmı konuyu bu aradaYarim saate yakin ekran acik kaldiysa normale yakin bence pil performansin.