fnrbhcedsa07
Üye
Ne tukenmesi la ne diyonBi gün. 4.2 romlari tükenecek nolacak o zaman

Ne tukenmesi la ne diyonBi gün. 4.2 romlari tükenecek nolacak o zaman

Stockta kalırım veyahut en stabil romda kalırım ne gerek var günde 30 romaBi gün. 4.2 romlari tükenecek nolacak o zaman

Çok iyiBeyler 2 saattir araliksiz internetteyim ve wifi fu ll acikti sarjim % 20 gitti nasil?
Biraz dusuk geldi banaBen 2 saat kullaninca %64 65 civari kaliyor
Yuh benimkide orjinal ama benimki 2 saatte fulleniyor niye oyle?Şarjı 30 dakikadan yavaş 0dan 100lenen arkadaslar yeni bi kablo almanizi öneririm benim önceki kablo ile 2 saatte sarj oluyordu kopunca samsung dan adaptör+data aldım 30 dakikada fulleniyor![]()
Dedim ya sarj aletin yipranmistirYuh benimkide orjinal ama benimki 2 saatte fulleniyor niye oyle?
gerçekten cok hizli sarj ediyor öncekinin boyu 1 metre idi galiba brnim aldığım 1.5 metre gayet kullanışlı 
Iyide telefon daha 25 günlük nası yipransin ki :SDedim ya sarj aletin yipranmistirgerçekten cok hizli sarj ediyor öncekinin boyu 1 metre idi galiba brnim aldığım 1.5 metre gayet kullanışlı
![]()
BilmemIyide telefon daha 25 günlük nası yipransin ki :S

Bilemiyorum ya uygulamalari devre disi biraktigim zaman da telefon eksikmis gibi geliyo oyle de yapamiyorum.Samsung hub u sil mesela
Benim bildiğim tüm widgetlar şarjı sömürür.Beyler bisey sorucam hava durumu widgeti cok sarj goturuyor mu bi bilgisi olan var mi?
Benimde oyle
Ram in genel durumu, 700 ile 850 arası gidip geliyor.