.caner.
Üye
Benim bildiğim tüm widgetlar şarjı sömürür.
Ben böyle kullanıyorum

Benim bildiğim tüm widgetlar şarjı sömürür.

Cok sade
Ben böyle kullanıyorum![]()

Sayaç yüzünden, 4.3 e de geçmedimCaner neden 4.4 gecmeyeceksin?

sen phoenix romu kullandın mi4.2 custom da neredeyse yok
![]()
Yoosen phoenix romu kullandın mi
Onlar Customla halledilir4.4 e gececeksin bence
Pil performansi 4.2 ye gore bile articak ozellikle oyunlardaAyrica gelistirici seceneklerinden Runtime yi
Art yapinca tel daha bi hizlanicak, pil daha bi performans vericek![]()

83 84 civarıgençler anladığım kadarıyla s4le bir saat internete girince %75lere iniyor doğru muyum?![]()
parlaklık nasıl 2g ile mi wifi ile mi s4 düşünüyorum da şu ısınma dolayısıyla batarya çok kararsız bıraktı ona göre yarın iade veya değişim isticem note2 için kafam karışık%82 83 lere iniyor.
Wifi ile çok az gidiyor parlaklik otomatikde ama 3g atarsan %30 a varır 1 saatteparlaklık nasıl 2g ile mi wifi ile mi s4 düşünüyorum da şu ısınma dolayısıyla batarya çok kararsız bıraktı ona göre yarın iade veya değişim isticem note2 için kafam karışık
83 84 civarı
30 dakika geçti %3 gitti

wifi ile iyi mi yani parlaklığı otoya alıp ayarı ortada tutup akışına bırakıyosan iade dicemWifi ile çok az gidiyor parlaklik otomatikde ama 3g atarsan %30 a varır 1 saatte
Batarya kilif kullaniyosun heralde caner![]()

Evet parlaklik otomatik wifi açık, üstteki resimlerde sarj suresini paylastim full wifi acik oarlaklik ortadawifi ile iyi mi yani parlaklığı otoya alıp ayarı ortada tutup akışına bırakıyosan iade dicem