Güncelleme sorun değil de performans açısından değerlendirirsek nasıl bir sonuç çıkar?bence değmez. hiç değilse bir s3 ayarında cihaz olmalı yeni alacağın cihaz. yinede sen bilirsin sonuçta s3 minin 4.2.2 veya 4.3 alacağı kesin değil
üstüne ne kadar koycanGüncelleme sorun değil de performans açısından değerlendirirsek nasıl bir sonuç çıkar?
Güncelleme sorun değil de performans açısından değerlendirirsek nasıl bir sonuç çıkar?
Discovery düşünüyorum o zaten birinci önceliğimperformans açısından ciddi fark oluşur. sana tavsiyem o fiyata gm discovery al çok daha iyi bir cihaz ve güncelleme bakımından en az 4.3ü alır diye düşünüyorum
istediğim fiyata bulamazsam s3 mini düşünüyorum
200 lira kadar inşaallahüstüne ne kadar koycan
150 koyarsan mantıklı200 koycaksan az daha bırıktır s4 mını alDiscovery düşünüyorum o zaten birinci önceliğimistediğim fiyata bulamazsam s3 mini düşünüyorum
200 lira kadar inşaallah

Dün alternatif oluşturmak için bi piyasa araştırması yaptım s2 ile s3 mini aynı fiyata (500 tl) discovery de aynı fiyata150 koyarsan mantıklı200 koycaksan az daha bırıktır s4 mını al![]()
kafam karıştı benim 
Onun yerine s3 alırım çok daha mantıklı150 koyarsan mantıklı200 koycaksan az daha bırıktır s4 mını al![]()

s4 mini s3 den hem ucuz hemde daha güzel şu andaalıcaksan samsung alOnun yerine s3 alırım çok daha mantıklı![]()
S2 daha mantıklı geldis4 mini s3 den hem ucuz hemde daha güzel şu andaalıcaksan samsung al

s2 eskidi bence ama karar senin s4 mini en güzeli sonra s3 sonra s3 mini sonra s2S2 daha mantıklı geldi![]()
yok kardeş buralarda sordum ben aynı fiyatıs2 eskidi bence ama karar senin s4 mini en güzeli sonra s3 sonra s3 mini sonra s2s2 s3 miniden pahalı
inşaallah temiz bi s2 bulursam hemen alıcamS2 performans acisindan s3miniden cok daha iyi.alacaksan s2 al

Evet s2 ye bakyok kardeş buralarda sordum ben aynı fiyatı
inşaallah temiz bi s2 bulursam hemen alıcam![]()