Arkadaşlar annemin L620 sine son güncellemeyi yükledim fakat x ile kapatma gelmedi.Arkadaşım bu tarz laubali mesajlar hoş değil.
Tamamen katılıyorum.
Arkadaşlar annemin L620 sine son güncellemeyi yükledim fakat x ile kapatma gelmedi.

noldukine abimArkadaşım bu tarz laubali mesajlar hoş değil.
Eylüle kadar bekleyeceksen 929 daha iyi bir seçenek olabilir.Madem tum wpcilsr burda 1020 alsam kac sene kullanabilirim bu eylul gibi almayi dusunuyorum yoksa 3 4 sene kullanmam laizm yoksa 5s yada g2 ye bakcam
Sakın alma eğer illa lumia alacaksanda yeni s800 lu cihazlar geliyor onları bekle.Eylüle kadar bekleyeceksen 929 daha iyi bir seçenek olabilir.
Uzun süreli kullanımda Nokia bir numara hocam orası tartışılmaz. Bence sen s800 lu 5 inşlik lumiayı bekle. Az daha sabret pişman olmayacaksın 20 mpx kamera 1080p adreno 330Malum turkiyede cok gec cikiyor ya cikarmi cikmazmi bilmedim ondan 1020 dedim bide nokia alma falan dedi bugun tim bayindekiler g2 al note 3 ude bosver hem cebine 600 700 kalir dedi ama benim onceligim 1500 2000 tl verince 3 4 yil kullanmam lazim
Uzun süreli kullanımda Nokia bir numara hocam orası tartışılmaz. Bence sen s800 lu 5 inçlik lumiayı bekle. Az daha sabret pişman olmayacaksın 20 mpx kamera 1080p adreno 330
3 yıl destekler ancak elinizde ne kadar bir fiyat var ihtiyaçlarınız neler söylrseniiz daha iyi yrdımcı olabilirim.Yani 3 4 sene tum uygulamalar ve destekler gelirmi
16 gb lık bir 5s e fiyatınız nerdeyse yetiyorYazin iki uc ay burger kingde caliscam aylik 900 tl ye caliscam sanirim 2000 tl biriktirebilirim uc ayda
ancak ben lumia 1020 dense 5s daha çok öneririm neden derseniz daha çok güncelleme desteği değer kaybetmez uygulama oyun desteği nin en büyük mobil işletim platformu kamerasıda çok iyi 1020 kadar olmasada gayet çok güzel ama sadece fotoğraf internet içinse 1790 tl civarı bir fiyata 1020 alabilirsiniz hafıza yönünde sıkıntınız aynı olucak çünkü 1020 nin çektiği bir fotoğraf 30 mb varmıdır bilemem ama 40 mb bile olabilir bilmiyorum.hergece suyla yerleri yıkatıyorlarmıştüm emek bir telefon için.o fastfootların çilesini iyi bilirim
kuzenim öyle diyordu.eğer dikkatli kullanıcısıysanız 3 yıl gider 4 yıla iphone 7 8 çıkmış olabilir belkide
16 gb 5s ben eylul gibi alcam belki daha da duser ama uc 4 yil gidermi
yaza kadar 1800e düşse tamamdır işte ama bakalım işe alcaklarmı yaş kaç ?ozaman tamam olur bu iş Kardeşim...Yas agustos 12 de 18 oluyorum ama burger king de 16 yasinda calismislar forumda soylryenler oldu bide biz iki arkadasla caliscaz arkadasin dayisi burgerde mudur arkadasima gelin calisin demis bi aksilik olmazsa allahin izniyle caliscaz 3 4 ay