KD1907
Üye
Hayır normal indiriyorYalnız benim internete ne olduysa 15 dk da gta san andreası indirdimDedigini yaptim sorunsuz calisiyor su an..bi sorum olucak bu oyunlar modlu hileli mi acaba
Normalde saatlerce sürüyodu 
Hayır normal indiriyorYalnız benim internete ne olduysa 15 dk da gta san andreası indirdimDedigini yaptim sorunsuz calisiyor su an..bi sorum olucak bu oyunlar modlu hileli mi acaba
Normalde saatlerce sürüyodu 
Download diyosun o herşeyini indiriyor sonra kur diyosun ve bitiyoDownload dedigimde kendi indirip yukluyor mu her seyi yoksa apk yi kur sona obb ye sunu at olayi var mi

Ben bikaç gündür kullanıyorum ama çevirdim hemen ayarlardan ingilizceyegüzel duzenlendı konu ama kac yıldır kullanyom ıngılızceye cevırmedım .d neresındenmıs O .DD
Yukarıda yazmıştım nasıl ingilizce yapılacağına ordan bakabilirsin istersen tabi 
Anlamadım :Srca ederım dene paylaş .d dusuncelerını
Muzhiwanı mı diyosun? Ben zaten şu an kullanıyorum ve gayet güzel programdene programı yorum at dıourum.D

Bende galaxy s4 kullanıyorum, muzhiwana üye olmadım ama şu an bile indirme yapıyorum. Sorun sende yaniSorunun ne ayrıntılı bi şekilde yaz yardımcı olmaya çalışırımHicbir uygulama ne siteden iniyor nede uygulamadan 1 saattir ugrasiyorum uygulamaya üyede oldum tırişka