Artık Oyun Yüklemek Sorun Olmasın... Muzhiwan

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
Dedigini yaptim sorunsuz calisiyor su an..bi sorum olucak bu oyunlar modlu hileli mi acaba
Hayır normal indiriyorYalnız benim internete ne olduysa 15 dk da gta san andreası indirdim :D Normalde saatlerce sürüyodu :D

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Download dedigimde kendi indirip yukluyor mu her seyi yoksa apk yi kur sona obb ye sunu at olayi var mi

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GHOST_O.R.J
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Ucretlileri ucretsiz yukleme imkani sadece bu oyle degil mi

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Tipki jeailbreakli iphone gibi 25pp installous vardi ondada

KD1907

KD1907

Üye
Aynen öyle ios daki 25pp neyse androiddeki muzhiwan da o.Ama tek farkları 25 pp de bilgisayardan yapıyodun işlemleri muzhiwanda direk teleofndan :) Yani muzhiwan daha iyi.

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
    Konu Sahibi
güzel duzenlendı konu ama kac yıldır kullanyom ıngılızceye cevırmedım .d neresındenmıs O .DD

KD1907

KD1907

Üye
güzel duzenlendı konu ama kac yıldır kullanyom ıngılızceye cevırmedım .d neresındenmıs O .DD
Ben bikaç gündür kullanıyorum ama çevirdim hemen ayarlardan ingilizceye :) Yukarıda yazmıştım nasıl ingilizce yapılacağına ordan bakabilirsin istersen tabi :)

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
    Konu Sahibi
rca ederım dene paylaş .d dusuncelerını

GHOST_O.R.J

GHOST_O.R.J

Üye
    Konu Sahibi
dene programı yorum at dıourum.D

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Konudaki linkten indirip kurdum. Ayarlarda ingilizceyi bulamadim. Sonra Turkcesini indirdim ama kuramadi. Belki once orjinali silmem gerekiyor. Deneyecegiz artik. Herkese tesekkurler.

PME 4L

PME 4L

Üye
Silip yuklemeniz lazım orijinal sütünde dili ingilizce yaparsanız uygulamada ingilizce oluyor

Inception-6-

Üye
Oyunların resmine tıklıyom hiçç bişey olmuyo inmiyo güncelleştirme çıkıyo indirince zaten yüklü diyor

kewell777

kewell777

Üye
Hicbir uygulama ne siteden iniyor nede uygulamadan 1 saattir ugrasiyorum uygulamaya üyede oldum tırişka

KD1907

KD1907

Üye
Hicbir uygulama ne siteden iniyor nede uygulamadan 1 saattir ugrasiyorum uygulamaya üyede oldum tırişka
Bende galaxy s4 kullanıyorum, muzhiwana üye olmadım ama şu an bile indirme yapıyorum. Sorun sende yaniSorunun ne ayrıntılı bi şekilde yaz yardımcı olmaya çalışırım

kewell777

kewell777

Üye
Uygulamayi google play store gibi kurdum oyuna tikliyorum program direk atiyor

KD1907

KD1907

Üye
Nerden indirdin programı? Sil kendi sitesinden bidaha yükle

kewell777

kewell777

Üye
Uygulamaya giriyorum örnek sag ustteki ara butonuna basinca bile atiyor uygulamadan

Üst Alt