Telefon Tavsiyesi Note 3'mü İphone 5s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi? Samsung Galaxy Note 3 vs Apple İphone 5s

• Kullanılan toplam oy
    28
bilinçli

bilinçli

Üye
Kendi arayüzünde kasma yok geçişler akıcı ama bazen ara sıra takılma yaşanıyordu bende neredeyse mağzadaki bütün launcher'ları denedim ve sonunda asla takılmayan ve mükemmel görünen bir launcher yükledim, adı tfs launcher, bana kalırsa note 3 satın al yanına birde bu launcher'ı yükle bak keyfine :)
Kardeş cevabın için teşekkürler.bir sorum daha var.Bide bu androidde virüs muhabbeti falan var onunla ilgili bilgi verirmisin herhangi bi olayla karşılaştınmı k.bakma fazla android bilmediğimden soruyorum .

asigsasi

asigsasi

Üye
Kafam çok karışık :angry:Nihayet bugün avea bayiiden samsung galaxy note 3 aldım ekranı inanılmaz herkese öneririm yardımcı olan herkese teşekkürler :)
hayırlı uğurlu olsun :) doğru seçim güzel telefon :) bir de akıllı kılıf aldın mı tamamdır. :D

KD1907

KD1907

Üye
Hayırlı olsun bence note 3 iphone 5s ten 1000 kat daha iyi her konuda.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23 ve asigsasi
omeremre23

omeremre23

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cevabın için teşekkürler.bir sorum daha var.Bide bu androidde virüs muhabbeti falan var onunla ilgili bilgi verirmisin herhangi bi olayla karşılaştınmı k.bakma fazla android bilmediğimden soruyorum .
Ben telefonu alalı 3 hafta oldu 130'u geçkin program yükledim herhangi bir virüs ile karşılaşmadım ayrıca avast var otomatik olarak tarıyor cihazı bu cihazdan önce s4 vardı ondada virüsle karşılaşmadım yani sorun olacağını sanmıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: bilinçli ve asigsasi
bilinçli

bilinçli

Üye
Ben telefonu alalı 3 hafta oldu 130'u geçkin program yükledim herhangi bir virüs ile karşılaşmadım ayrıca avast var otomatik olarak tarıyor cihazı bu cihazdan önce s4 vardı ondada virüsle karşılaşmadım yani sorun olacağını sanmıyorum :)
çok teşekkürler kardeşim aradığım yanıtları buldum tekrar hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
KD1907

KD1907

Üye
''Her konuda'' 1000 ( bin ) kat daha iyi diyerek ortaya attığın müthiş tezin '' kendimce '' yanlış olduğunu belirttim.
Abartma yaptığımı anlayamayacak kadar zekan yoksa sana bişey diyemem. Ayrıca kendin i5s kullanıyosun diye saldırıya geçme hemen

Artles

Artles

Üye
Abartma yaptığımı anlayamayacak kadar zekan yoksa sana bişey diyemem. Ayrıca kendin i5s kullanıyosun diye saldırıya geçme hemen

Valla pek abartma gibi durmuyordu. Ayrica 5S kullaniyorum diye saldırıya geçtiğim falan yok 5S de kusursuz bir telefon değil sonuçta. Note 3'den eksikleri var, fazlaları var. Kısaca realist bakıyorum olaya. Sana da tavsiye ederim :)

KD1907

KD1907

Üye
Valla pek abartma gibi durmuyordu. Ayrica 5S kullaniyorum diye saldırıya geçtiğim falan yok 5S de kusursuz bir telefon değil sonuçta. Note 3'den eksikleri var, fazlaları var. Kısaca realist bakıyorum olaya. Sana da tavsiye ederim :)
Saol bende ipad 4 var ben almıyım.

PriZm

PriZm

Üye
Doğru seçim yapmışsın.Hayırlı olsun.

MaxipmaN

Üye
Alan, uzunluğun karesiyle orantılıdır. Örneğin bir kenarı 2 cm olan karenin alanı 4 cm2 iken 3 cm olanın 9 cm2 dir. Yani evet 2 katıdır
4 inç 10,16 cm
5.7 inç 14.47800 cm

Takipçi Satın Al

Üst Alt