mhmzergn
Üye
Lag yine var ama 4.1.2 ye gore cok daha hizliarkdaslar hız konusunda nasıl laglar mevcut mu hala eger lag varsa bi arkdas tavsiyesi üzerine ml4 versiyonunu indircem tr sürümünü degl ..
Lag yine var ama 4.1.2 ye gore cok daha hizliarkdaslar hız konusunda nasıl laglar mevcut mu hala eger lag varsa bi arkdas tavsiyesi üzerine ml4 versiyonunu indircem tr sürümünü degl ..
servise verdimsammobile den indirip odin ile kurun bence
Telefona saglamindan bi format at arkadaşım telefoncular yeni bir yazilim yuklendigi zaman telefonun sifirlanmasini tavsiye ediyorlararkadaşlar bende çoklu pencere sorunu var. bildirim panelinde açık olmasına rağmen bir türlü açılmıyor :S

Kesinlikleformattan önce bi yedek almak gerekli sanırım yanılıyormuyum
gelmis
ama pisman olmadım degil videolar dosyası felan degismis videolar kıpırdamıyo
gif gibiydiler güzel gözüküyordu sadece bak 10 dakikada %93 den sarj % 63 oldu hic bisi de acık degildi
sonra normalde döndü cok kasıyor 
bana geldi bilmiyorum türkiye için yarın cıkıyor diye biliyorum ama bi deniyim dedim bi baktım boomgelmis
ama pisman olmadım degil videolar dosyası felan degismis videolar kıpırdamıyo
gif gibiydiler güzel gözüküyordu sadece bak 10 dakikada %93 den sarj % 63 oldu hic bisi de acık degildi
sonra normalde döndü cok kasıyor
![]()
Direk 4.4 alir marttagalaxy s4 mini ne zaman güncelleme gelicek ?
kafayı yiycem samsungdan sogumaya basladım hadi hayırlısı adam bi stabil güncelleme vermiyr.. 1.600 tl yi almayı biliyolar ama. !!!

1 sene önce en iyi telefon s3 dü onu aldım bende![]()