Haber s3 4.3 geldi :)))))

Sponsorlu Bağlantılar

mhmzergn

mhmzergn

Üye
    Konu Sahibi

alican3

alican3

Üye
Beyler banada şimdi geldi güncelleme normal indiriyorum kies olmadan

mitzuka17

Üye
arkadaşlar bende çoklu pencere sorunu var. bildirim panelinde açık olmasına rağmen bir türlü açılmıyor :S

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
arkadaşlar bende çoklu pencere sorunu var. bildirim panelinde açık olmasına rağmen bir türlü açılmıyor :S
Telefona saglamindan bi format at arkadaşım telefoncular yeni bir yazilim yuklendigi zaman telefonun sifirlanmasini tavsiye ediyorlar :)

mitzuka17

Üye
formattan önce bi yedek almak gerekli sanırım yanılıyormuyum

alical33

alical33

Üye
telefonunuza yeni bir yazılım yüklenince mutlaka Wipe lari yapmanızı öneririm hatta imkanınız varsa direk Odinle güncelleyin bir nevi Windows daki temiz kurulum gibi en iyi verimi böyle alırsınız

alican3

alican3

Üye
bana geldi bilmiyorum türkiye için yarın cıkıyor diye biliyorum ama bi deniyim dedim bi baktım boom :D gelmis :D ama pisman olmadım degil videolar dosyası felan degismis videolar kıpırdamıyo :D gif gibiydiler güzel gözüküyordu sadece bak 10 dakikada %93 den sarj % 63 oldu hic bisi de acık degildi :D sonra normalde döndü cok kasıyor :(

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
bana geldi bilmiyorum türkiye için yarın cıkıyor diye biliyorum ama bi deniyim dedim bi baktım boom :D gelmis :D ama pisman olmadım degil videolar dosyası felan degismis videolar kıpırdamıyo :D gif gibiydiler güzel gözüküyordu sadece bak 10 dakikada %93 den sarj % 63 oldu hic bisi de acık degildi :D sonra normalde döndü cok kasıyor :(

kafayı yiycem samsungdan sogumaya basladım hadi hayırlısı adam bi stabil güncelleme vermiyr.. 1.600 tl yi almayı biliyolar ama. !!!

denisjr

denisjr

Üye
Valla ben kapatıp açtım. Düzeldi donmalar falan. Şuan çatır çatır giriyorum kasmadan. Çok akıcı. Sesli kontrolü de süper. Gear için yönetici bulamadım sadece.

mustafa038

Üye
4.3 güncellemesiyle şarj daha cabuk gidiyor.En iyisi güncellememek.4.1.2 de şarj daha iyi.Ayrica ahım şahım bi güncelleme değil.Milletle dalga geçiyor resmen uyduruk bir güncelleme ile avutuyorlar.Yaziklar olsun Samsungggggg !!!!

akif tuğrul

akif tuğrul

Üye
Arkadaslar guncelleme size geldide bana neden gelmedi

Alsancak*

Üye
Bende de yok

ljungberg00

Üye
galaxy s4 mini ne zaman güncelleme gelicek ?

GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Arkadasla hepinize tavsiyem cihazı root edin Omega_v45.1_XXUFME3 romunu yükleyin inanın çok akıcı resmi rom hiç bişeye yaramaz..

• Beğen
Tepkiler: vega1977
alican3

alican3

Üye
  • Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
XAXT

XAXT