Haber Lumia 1520 Mini ( 1520v ) - ( Güncellendi )

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dövizle bağlıyız sonuçta birde şöyle diyeyim teknoloji aleti aldın mı değeri çok düşüyor bir senede aldığın fiyatın yarısına düşüyor aldın mı cihaz ölene kadar posasını çıkartacaksın yada 2. El ucuza alacaksın

Hagios

Hagios

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1520 muhtemelen bu ay sonlarında veya Şubat'ın ilk haftası tanıtılacak arkadaşlar.
@papakudioflu önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bilgiler netleşince bizlerle paylaşacaktır eminim.
Heyecanla bekliyoruz :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
tam istediğim gibi bir cihaz, 1080p 4.3 inc ekran parmaklar rahatlıkla heryere ulaşır tabi ekran çerçeve inceliği de önemli, sırf bu cihaz için wp ye tekrar geçebilirim :)

dakamon

dakamon

Üye
5 inç lutfeeennn :(:(:(:(

braayn

braayn

Üye
çok geç gelmez umarım açıkcası Nokia'ya bu konuda çok kızgınım diğer üreticiler gibi Tr'de en kısa sürede getirmesi gerekirken neden bu kadar geç geliyor... Stoklarda mı sıkıntı var nedir. Cihaz pahallıda olsa 1020'ninilk çıktığı fiyattan gelmez herhalde

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Yeni çaktım 1920x1080 çözünürlüğü 4.3 inçe oranladı ama 513ppi çok iyi

Hatta geçtiğimiz haftalarda başka bir konuda "PPI değeri hesaplama" işlemiyle ilgili şunu paylaşmıştım.

Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 1520v için de yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: adam john, mesutcinik, OozyStaw ve 1 kişi daha
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hatta geçtiğimiz haftalarda başka bir konuda "PPI değeri hesaplama" işlemiyle ilgili şunu paylaşmıştım.

Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 929 için de yapabilirsiniz.
4.3 Lumia929:blink:

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve OozyStaw
OozyStaw

OozyStaw

Üye

Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 929 için de yapabilirsiniz.
denk gelmedim sanırsam özgür abi hatırlamıyorum çünkğ ama ellerine sağlık çok iyi anlatmışsın

dakamon

dakamon

Üye
Lumialara 5 inçli üst seviye donanımlara sahip,ince hafif bir telefon şart. S4 z1 g2 bunlarla aynı seviyede bir telefon çıkarması lazım. Tüketicilerinde en çok istediği bu tarz bir ürün.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumialara 5 inçli üst seviye donanımlara sahip,ince hafif bir telefon şart. S4 z1 g2 bunlarla aynı seviyede bir telefon çıkarması lazım. Tüketicilerinde en çok istediği bu tarz bir ürün.
evet diğer firmalar çok söz sahibi değil ama Apple ve samsung ciddi rakip Nokia bu iki firma ile kapışır durum da Lg htc blackberry falan sonra gelir şöyle incecik hafif ergonomik şık bir telefon gerekli dediğin gibi S4 gibi note 3 gibi 5 inç bir telefon

mesutcinik

mesutcinik

Üye

Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 1520v için de yapabilirsiniz.
Abi anlatım çok iyi olmuş. Eline sağlık :alkis

pissed26

pissed26

Üye
3000mah 2 gb ram 1080p 513 ppi 3 kolon desteği yok artık:blink:

braayn

braayn

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
lumia 929

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43