Heyecanla bekliyoruzLumia 1520 muhtemelen bu ay sonlarında veya Şubat'ın ilk haftası tanıtılacak arkadaşlar.
@papakudioflu önümüzdeki günlerde konuyla ilgili bilgiler netleşince bizlerle paylaşacaktır eminim.

nereden anladın abi513ppi![]()

nereden anladın abi
ve 3. kolon için hani büyük ekran şarttı![]()

Yeni çaktım 1920x1080 çözünürlüğü 4.3 inçe oranladı ama 513ppi çok iyiAnlamak değil hesaplamak![]()
Yeni çaktım 1920x1080 çözünürlüğü 4.3 inçe oranladı ama 513ppi çok iyi
4.3 Lumia929Hatta geçtiğimiz haftalarda başka bir konuda "PPI değeri hesaplama" işlemiyle ilgili şunu paylaşmıştım.
Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 929 için de yapabilirsiniz.

başka bir cihazın örneğini vermiş @bulutsuzgece .4.3 Lumia929![]()
. lumia 929 5.0 inçdenk gelmedim sanırsam özgür abi hatırlamıyorum çünkğ ama ellerine sağlık çok iyi anlatmışsınHatta geçtiğimiz haftalarda başka bir konuda "PPI değeri hesaplama" işlemiyle ilgili şunu paylaşmıştım.
Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 929 için de yapabilirsiniz.
4.3 Lumia929![]()

Abi o çalışmanı Skydrive'a kaydetmiştim ben çok iyi açıklamışsın ben de faydalanmak istedimYaşlılık belirtileri dostum, düzelttim şimdi![]()

evet diğer firmalar çok söz sahibi değil ama Apple ve samsung ciddi rakip Nokia bu iki firma ile kapışır durum da Lg htc blackberry falan sonra gelir şöyle incecik hafif ergonomik şık bir telefon gerekli dediğin gibi S4 gibi note 3 gibi 5 inç bir telefonLumialara 5 inçli üst seviye donanımlara sahip,ince hafif bir telefon şart. S4 z1 g2 bunlarla aynı seviyede bir telefon çıkarması lazım. Tüketicilerinde en çok istediği bu tarz bir ürün.
Abi anlatım çok iyi olmuş. Eline sağlıkHatta geçtiğimiz haftalarda başka bir konuda "PPI değeri hesaplama" işlemiyle ilgili şunu paylaşmıştım.
Denklemde 6 inç yerine 4.3 inç koyarak, aynı hesabı Lumia 1520v için de yapabilirsiniz.

evet 3. Kolon desteği yok3000mah 2 gb ram 1080p 513 ppi 3 kolon desteği yok artık![]()