.

Sponsorlu Bağlantılar

callartt

Üye
Hayır hocam büyük saldırılar planlanlamiyorum :D :D Hocam mıtm adlı yere girdikten sonra hangi seçeneğe gireceğim ağın hangi sitelere girdiğini izlemek için

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konuda daha ileri düzeyde bilgi alışverişinde bulunmayınız.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
çalışıyosa süper birde kulllanımı kolaysaher ikisini yükledim hata verdi girmiyo proya

KapLaN1334

KapLaN1334

Üye
telefon rootlu olduğu halde "sadece rootlu telefonlarda çalışır" seklinde bir hata verdi...

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
hatayı busybox kurulumu yapmadığınız için almışsınızdır. Busybox istemesinin sebebinide açıklayayım;
Busybox linuxda kullanılan komutları ve exploitleri android telefonlara entegre eder, dsploit metasploitdeki (linuxda içinde hazır exploitler bulunan arayüz) exploitleri kullandığı için busybox'a ihtiyaç duyar, busybox kurmadığınız zaman telefon kodları tanımlayamaz.

• Beğen
Tepkiler: İbrahimEsşiz44
KapLaN1334

KapLaN1334

Üye
Busybox kurdum, program açıldı.

İbrahimEsşiz44

İbrahimEsşiz44

Üye
O zaman benim bi Işime yaramaz

KapLaN1334

KapLaN1334

Üye
Evet, rootlu. SuperUser'im de Pro ayrıca. BusyBox yükledikten sonra ancak kullanabildim bu programı.

askımm

Üye
acil bri cewap vere blirmi cihaz. rotlumu olcakk arti zonerr trojan vrüs flan var diooo ????

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
acil bri cewap vere blirmi cihaz. rotlumu olcakk arti zonerr trojan vrüs flan var diooo ????
rootlu olması gerektiği konuda kaç defa söylenmiş saymadım artık, ikinci olarakda burası maxicep, legal bir forum ve asla zararlı içerik paylaşılmasına izin verilmiyor, konuda ADMİN de dahil olmaz üzere bir çok kişi defalarca virüs olmadığını açıkladı, hala ısrarla virüs var diye yorum yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Virüs yok arkadaşlar antivirüsler virüs olarak algıyabilir bunun nedenini bilmiyorsanız zaten bu tarz programlar için kafanızı yormayın tartışma da çıkarmayın.

• Beğen
Tepkiler: wolf_34, MaxiHan ve Nextman
inssurgent

inssurgent

Üye
daha önce kullanmıştım ben bu proyu sorun çıkarmamıştı. yeniden rootladım cihazı tel motorola atrix (no alive endpoints found ) uyarı veriyor bilgisi olan arkadaş varmmı ? neden olabilir. ? supersu busybox yüklü

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
Gerçekten çalışıyor mu bu program bilgi verir misiniz.

inssurgent

inssurgent

Üye
Gerçekten çalışıyor mu bu program bilgi verir misiniz.

çalışıyor tabi cihazın root lu olması lazım.bu hata kodunu neden alıyorum bilen, yardımcı olabilecek arkadaş yok mu

[/URL][/IMG]

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
uygulamayı direk açtığında mı çıkıyor bu hata yoksa bir şeylere bastığında mı

inssurgent

inssurgent

Üye
uygulamayı direk açtığında mı çıkıyor bu hata yoksa bir şeylere bastığında mı

yok hocam uygulamaya giriyorum girişte bir sıkıntı yok. işlem yaparken veriyor hatayı (mıtm) bölümüne giriyorm
ordan resim yüklemek istiyorum web sayfalarında yükledigim resim çıksın diyorum resimdeki hata mesajı çıkıyor. anlamadım

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
sadece resimde oluyor anlattığınızdan anladığım kadarıyla, url veya kendi cihazınızdan hangisiyle yapıyorsanız tersini deneyin, veya başka bir ağa bağlanarak modemin engelleyip engellemediğini kontrol edin