selamün aleyküm hayırlı geceler. Misafir kabul mü
beytullah6767 Üye _YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler. Misafir kabul mü Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin
_YldzEnes_' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler. Misafir kabul mü Genişletmek için tıkla ... Hosgeldin
Invoke Üye İsmail' Alıntı: uzun zaman yok olmak burda zor olacak Genişletmek için tıkla ... Niye la? Kolay.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Niye la? Kolay. Genişletmek için tıkla ... Tel.den girmek zor günde sürekli giriyorum ama konulara falan bakmadan çıkıyom symbian harbi ölü
-qarapapaq-' Alıntı: Niye la? Kolay. Genişletmek için tıkla ... Tel.den girmek zor günde sürekli giriyorum ama konulara falan bakmadan çıkıyom symbian harbi ölü
Invoke Üye İsmail' Alıntı: Tel.den girmek zor günde sürekli giriyorum ama konulara falan bakmadan çıkıyom symbian harbi ölü Genişletmek için tıkla ... ne symbianı la ... =P
İsmail' Alıntı: Tel.den girmek zor günde sürekli giriyorum ama konulara falan bakmadan çıkıyom symbian harbi ölü Genişletmek için tıkla ... ne symbianı la ... =P