Denemekten bisey kaybetmezsinAtkadaşlar cm10.1 de birisi arayınca ekranda gözukmuyor mu bir tuşa basmazsan haber vermiyor mu anlamadım şimdi ben :S
o zaman yuklmeye değmezcm10 gayet stabil şarjıda cok iyiEvet Birisi aradığında ekranda görünmüyor güç tuşuna basıldığında görünüyor .Hala öyle bende o şekilde kullanıyorum.![]()

biriarynca nerdn hbr olacak ki bn telefonu sessizde kullanan bir insanım 
titremiyo mu bu aleto zaman yuklmeye değmezcm10 gayet stabil şarjıda cok iyibiriarynca nerdn hbr olacak ki bn telefonu sessizde kullanan bir insanım
![]()

sevmıyorum titremeyi srun cozulne kdr cm10titremiyo mu bu alet![]()
Aynen bende dedimde anlamadi mesela bende hic olmadiHerkeste olmuyor o sorun

peki şarj konusu nasıl cm10 un şarjından memnunum bende
o zaman yuklmeye değmezcm10 gayet stabil şarjıda cok iyibiriarynca nerdn hbr olacak ki bn telefonu sessizde kullanan bir insanım
![]()
saçma sapan şeyler derken?
selamlar...
esimin telefonuna android 4 lu bi rom kurmak istiyorum. bu konudakini kurdum ancak duzgun calismadi...
cm-10.1-20131211-UNOFFICIAL-epinter-olympus
gapps-jb-20131207-olympus
kernel-2014_01_05_11_03_cm10_1
bu uc dosyayi su sekilde kurdum..
wipe data
wipe cache
wipe dalvik cache
rom
reboot
gapps
reboot
kernel
reboot
baslarda kilitleniyor, sacma sapan seyler yapiyor vs...
acaba hatam nerede?
ya da bunu yerine onerebileceginiz 4.2 ve ya 4.1 olan bir surum var mi? bir arkadas cm10 u tavsiye etmis ancak o kadar cok surum var ki bilemedim hangisi???
hangi cm10 acaba? link atabilirmisiniz?
video çekebiliyormusun? 3d oyun oynanıyor mu? uygulamalar sürekli durdu hatası vermıyor muLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3D
hocam bu sadece parmak izi calısmyr diğer hersey harika task kllerdan greksz programlarıda sildnz mı sarjı 1.5 gün diyr harika telefon cag atlıyor resmen
oyun oynamadım video cekebiliyorum hayır bir çok uygulama kullanıyrm hiç durdu hatası almadım [whatsapp,viber,bbm,twitter,facebook,tunewiki,picsart,youtube,forusquare,ask.fm,cleanmaster,dolphin browser] bunlarda yok baska uygulamalrda oluyorsa bilmiyorum amavideo çekebiliyormusun? 3d oyun oynanıyor mu? uygulamalar sürekli durdu hatası vermıyor mu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3D
hocam bu sadece parmak izi calısmyr diğer hersey harika task kllerdan greksz programlarıda sildnz mı sarjı 1.5 gün diyr harika telefon cag atlıyor resmen
kernell kurmanıza gerek yok en son bluesleep fix i de kurun yanlızcevap icin tesekkurler...
bu paylastiginiz dosyalari kuracagim ancak kernel olarak ne kurmaliyim?
kernell kurmanıza gerek yok en son bluesleep fix i de kurun yanlız
gappsi kurdunuz mu ?kurdum ancak bluesleep fix kurulmadi... hata verdi... neyi duzeltiyor bu yama?
ilk izlenimlerim oldukca guzel... biraz kurcalayim bakalim...
tesekkurler tekrar...google playden uygulama kuramiyorum bu arada...