Motorola Atrix 4G Cm 10.1(android 4.2) For Atrix

Sponsorlu Bağlantılar

ponıs

Üye
Hatlarin bazilariyla uyum sorunu olabilirmi bendede olmustu avea

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Bunda olmuyor kimse öyle bişey demedi daha

samhey

Üye
Benim hattim da avea ayni sorun xda formuda var anladigim kadariyla. ..I'm here to report the no audio issue. No voice from caller but they can hear me.
With the latest kernel (18/01) headset is handled pretty good and,...,.....

Son düzenleme:
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Benim hattim da avea ayni sorun xda formuda var anladigim kadariyla. ..I'm here to report the no audio issue. No voice from caller but they can hear me.
With the latest kernel (18/01) headset is handled pretty good and,...,.....
5 ocak kerneli kullanmıyormusun

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
Arkadaşlar beni şu şarjın %100 olmamasındankurtarın lütfen sinir oluyorum batarya kalibrasyonu falan battery fix vs seyler söyluyorlar adam akıllı çözümü nedir ? orda %100 ü göreceğim abi :D:D

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Arkadaşlar beni şu şarjın %100 olmamasındankurtarın lütfen sinir oluyorum batarya kalibrasyonu falan battery fix vs seyler söyluyorlar adam akıllı çözümü nedir ? orda %100 ü göreceğim abi :D:D
Mesaji bi konuya yazman yeterlivhepsi aynı yer sayılır

samhey

Üye
Ben ,18/01 tarihlisini kullaniyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen 5 ocak daha stabil bu konuda var onu indir

psikoalper

psikoalper

Üye
Kernel geliştirme süresi devam ediyor mu bu konuda bilginiz var mı? Yoksa geliştiriciler de ümidi kesti mi?

psikoalper

psikoalper

Üye
Ne zaman ne kadara aldınız
Daha bugün aldım 300 tl ye gold dan alınmış 1 yıl garantili ikinci el temiz bir cihaz, bütçeme uygun isteklerimi karşılayan sadece bu telefondu şuan parasını hakettiğini düşünüyorum

sempatikhukukcu

sempatikhukukcu

Üye
1 yıldır beklıyoruz stabil herseyıyle calısan 4 üstü ama yok işte ancak avuntu bizimkisi :S

• Beğen
Tepkiler: psikoalper
UpOneTR

UpOneTR

Üye
Daha bugün aldım 300 tl ye gold dan alınmış 1 yıl garantili ikinci el temiz bir cihaz, bütçeme uygun isteklerimi karşılayan sadece bu telefondu şuan parasını hakettiğini düşünüyorum
Tavsiyem
Cihazı açmayın yani unloock yapmayin birakin orjinalinde kalsin beta kernel rom çıkna kadar bozmayin cihazı
Arayüz hosunuza gitmiyorsa lancher yukleyin
Ama cihazi bozmayın hayırlı olsun güle güle kullanın 300 liraya iyi almissiniz temizse

• Beğen
psikoalper

psikoalper

Üye
Tavsiyem
Cihazı açmayın yani unloock yapmayin birakin orjinalinde kalsin beta kernel rom çıkna kadar bozmayin cihazı
Arayüz hosunuza gitmiyorsa lancher yukleyin
Ama cihazi bozmayın hayırlı olsun güle güle kullanın 300 liraya iyi almissiniz temizse
Aynen hocam ben de düşünmüyorum unlock yapmayı gerçekten stabil:hmmm adam akıllı bir şey çıkınca yapacağım umarım da çıkar çıkacak gibi de duruyor az bir bürüz kalmış, sağolun teşekkür ederim ne yalan söyliyim 6630 dan sonra güle güle kullanıyorum :no:

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
İyi almışsın :) stabil sürüm yakındır hayırlı olsun

• Beğen
bilkurdu1

bilkurdu1

Üye