Haber Motorola Moto G satışta

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
Malesef doların artması bu telefonu da vurdu. Pahalı olmuş. 50 lira daha koyup Turkcell'den Nexus 4 alınabilir. Ama bekleyelim belki başka mağazalarda daha ucuz olur. Taksitler kalkmasa ve dolar yeniden düşse ne güzel olur değil mi :)
dolaş düşse fiyatı etkiler mi hocam?

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ereyon'da 832 TL

Ayrıca unutmayın beyler daha 8 GB versiyonu da var bu cihazın. O daha ucuz olacaktır.

andezitt

andezitt

Üye
8 gb bişeye yaramaz ki ya kart girişi yok bunda olsa iyi olurdu

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Yapacak bir şey yok. Motorola'nın neden Türkiye pazarından çekildiğini yeni öğrendim. Adamlar hala korkuyu atamamışlar :D Mağazaların bu telefonu Ocak'ın sonuna kadar getirmesi gerek daha uygun fiyata. Malum Şubat'a girince taksitler falan kalkıyor.

• Beğen
Tepkiler: andezitt
andezitt

andezitt

Üye
Yapacak bir şey yok. Motorola'nın neden Türkiye pazarından çekildiğini yeni öğrendim. Adamlar hala korkuyu atamamışlar :D Mağazaların bu telefonu Ocak'ın sonuna kadar getirmesi gerek daha uygun fiyata. Malum Şubat'a girince taksitler falan kalkıyor.
ah telsim ah :D aynen ocak sonuna kadar çoğu mağazaya gelmesi gerek yoksa iyice zarar :D

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bir de bir şey sormak istiyorum Hepsiburada ve Ereyon'da satılanlar Google Play Edition mu yoksa normal mi? Ve Google Play Edition ile normal modelin arasında güncellemeden başka ne gibi farklar var?

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Telsim :ehe

dayannight

dayannight

Üye
acaba servisi nasıldır şimdi önceden iyi değildi servis konusunda geliştirme olmuşmudur?

enterneoll

enterneoll

Üye
fiyatı türkiye şartlarına göre uygun ve ne olursa olsun discovery'dense bunu alırdım

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bu telefonun özellikleri nedir? Bilen var mı?

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu fiyattan çok alıcı bulamaz. Bir kaç ay düşer ama o zamana neler olur bilinmez. 700TL girseydi iyiydi.

Invoke

Invoke

Üye
Diskavriki (i'den tasarruf ediyorum :pro:) gelsin de hele...
Dolar yükseliyor yapacak bir şey yok :/
Arkadaşlar bu telefonun özellikleri nedir? Bilen var mı?

beytullah6767

beytullah6767

Üye
en büyük rakibi Discovery

Nev3r back d0wn

Nev3r back d0wn

Üye
Ucuzlasada düşünsek almak için

Üst Alt