Artık Oyun Yüklemek Sorun Olmasın... Muzhiwan

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Turuncuya basınca, iki tane seçenek çıkıyor; biri "İptal" seçeneği gibi bir şey diğeri ise uygulamanın .exe dosyasını indirmenize olanak sağlıyor. Sanırım bilgisayar için de programı var.

KD1907

KD1907

Üye
Turuncuya basınca, iki tane seçenek çıkıyor; biri "İptal" seçeneği gibi bir şey diğeri ise uygulamanın .exe dosyasını indirmenize olanak sağlıyor. Sanırım bilgisayar için de programı var.
Peki teşekkürler yardımlarınız için

• Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
Silinen Üye 2413060

Silinen Üye 2413060

Kapalı Hesap
.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: xavxmaxi
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Arkdaslar sıze bır market ısmı solıcem artık ne sd dosyası nede apk kovalamanıza gerek kalmıcak muzhıwan ındırın bu marketı dılı ıngılızce deıl ama oyunlar genelde ole ınıyor ve eger destegı varsa turkce oluyor acılan markette sadece oyunu begenın tıklayın acılan kısımda en altta dbı buton var basın ınsın sd dosyası apk dosyası otomatık ıner ayarlanır sonra sızın tek yapmanız gereken uygulama kurulsunmu dendıgınde evet demek beklemek .DD Yarım kalırsa sonra devam etme ozellıgıde var ayrıca pıyasadakı en ıyı markettır oyunlar telefonunuza ozel yuklenır uyum sorunu olmaz . dua eksık etmeyın kolay gelsınnn

Site Adresi:
Site adresi android yazanimi indirecez turkce cevrilmis olani bu mu

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Hocam bide indir var saved yaziyor onuda indirecez mi ve nereye atcaz

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
@Dr.Watson indirme linki ilk mesajda .txt dosyası olarak verilmiştir. O dosyayı indirdikten sonra içerisinde, uygulamanın .apk dosyasına ait indirme bağlantısını göreceksiniz. Karışıklığı önlemek amacıyla site adresini sildim.

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Muzhiwan uygulamasının kullanımıyla ilgili video eklenmiştir.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16 ve Serhan
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
cep telefonundan mobil siteyi en alttan pc görünümüne geçirerek indirme yapılabiliyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
uygulamasını indirmişim zaten

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam ben gta indirdim ama alan yetersiz diyor. Baktım oyun 4.8 gb böyle bişey olabilir mi ya? Kendisi 2 gb burda oldu 5 gb. Bi yardım edinYa bi yardım edin. Peki şey yapsan oyunu yüklesem install diyo ya o zaman gpk sını silsem ama com. İle başlayan data obb dosyaları kalsa oyun açılır mı?

AIS

AIS

Üye
gta 3 mü?

KD1907

KD1907

Üye
Gta san andreas. Ya diyorumki gpk dosyalarını silsem ama com. ile başlayan data ve obb dosyaları kalsa oyunu install desem oyun açılır mı? Biri yardım etsin ya allah rızası için

AIS

AIS

Üye
Gta san andreas forumda var. Onu indir kur.

KD1907

KD1907

Üye
Kardeşim ayrı ayrı apk + data indiremem. Sen benim sorumun cevabını biliyosan söyleyebilir misin?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Worms oyununu denedim, data dosyası yok ama... Program .gpk dosyasını çıkartmayı bitirdikten sonra veya Kur ekranına gelince .gpk dosyasını sildim bir sorun olmadı, deneyebilirsiniz.

KD1907

KD1907

Üye
Tamam çook saolun allah razı olsun deniyorum şimdiYa kardeşim naptın ya. İki tane 2 gb lık indirmem boşuna gitti. Keşke dediğinizi yapmasaydım.. Offfff of

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
:ah

bitirimapo61

bitirimapo61

Üye
burdan indorilen oyunlar full olarak mi iniyo yani holeli parali olarak mi ypksa sedece indormek icin mi bi uygulama . arti fark etmez on numara bise TESEKKURLER FORUM SAHİPLARİ ama soruma cvp bkliyom

AIS

AIS

Üye
Full indiriyor. Playstore deki gibi.

• Beğen
Tepkiler: smartphone007

Üst Alt