Haber Turkcell Reklamındaki Lumia!

Sponsorlu Bağlantılar

bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Reklamındaki Lumia!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS

Tmobile

Tmobile

Üye
bunlar için sabit konular kullanılsa daha iyi olur .:D.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
güzel reklam olmuş

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
yalnız dikkat ettiniz mi telefon çalarken tema camgöbeği. Konuşma esnasında sarı :D

• Beğen
Tepkiler: emreli01 ve Hagios
Tmobile

Tmobile

Üye
Yönetici tarafından düzenlendi:
bsavr

bsavr

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi bunlar reklamını yaptıysa lumianın Turkcell uygulamaları yakındır windows phone'a :biggrin:

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Ardanın bizleri aramadığı gibi Türkcell'inde anlattıklarını yapmadığı belli :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
925 değilmi o :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Neden yasak acaba ne gibi bi sakıncası varki ?

Forum Kuralları
  • 11-Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız, yazmanız durumda mesajınıza yönetim ekibi tarafından müdahale edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: OozyStaw ve OttomaN TigeR
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Hmm değişikmiş. Anladım teşekkürler :)

Tmobile

Tmobile

Üye
bende anlamadım ne değişik bir forum yanlış anlaşılmasın lütfen kötü demiyorum .:D.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bende anlamadım ne değişik bir forum yanlış anlaşılmasın lütfen kötü demiyorum .:D.

Şahsi fikrimce "büyük harf yazmak" ile "ilgili-ilgisiz her konu veya mesajda gereksiz ifade kullanmak" arasında pek bir fark yok aslında.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve Hagios
Tmobile

Tmobile

Üye
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Büyük harfle yazmak internet etiğin de "BAĞIRMAK" anlamına geldiği için hoş karşılanmaz. Ayrıca bu kural evrenselleşmiş olup, bütün forumlarda geçerlidir.

Son düzenleme:
Hagios

Hagios

Üye
Konuyu uzatmak istemem ama şunu eklemek isterim.Bu kural forumu tuhaf ve değişik kılmıyorbence.Çünkü araştırabilirsiniz, forumların hemen hemen hepsinde bu kural vardır.Genelde tüm üyeler küçük harf kullanır.Biri büyük harf kullanarak cevap yazınca ister istemez mesajı diğer mesajlar arasında sırıtıyor ve bu hoş görünmüyor.En önemlisi büyük harf ile yazılan mesajı okuması zordur, zorlaştırır.Tabi bunlar benim kendi düşüncelerim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt