Telefon Tavsiyesi Bana Telefon Tavsite etcek

Sponsorlu Bağlantılar

UzumakiLuffy

Üye
    Konu Sahibi
Bana Telefon Tavsite etcek
Beyler telefon oyunlarda kasma olmasın ekranı güzel olsun :) fazla küçük veye fazla büyük olmasın ve çok pahalı olmayan bi telefon önerirmisinz

Never Back Down

Never Back Down

Üye
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
LG Nexus 4

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
Nexus 4 1300 TL.S3 alabilirsin ben aldım memnunum.Her oyunuda kaldırıyor tam olarak denemesemde 2 sene daha rahat güncelleme alır diye düşünüyorum.

mehmettech

mehmettech

Üye
2.el sıfır farkedermi kardeş .?

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Nexus 4 değil o. Nexus 5 diycektiniz sanırım. Nexus 4 900 tl.
Bencede S3 olabilir.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bence s4 miniden falanda iyi.

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
S4 mini çift çekirdek kesinlikle yönelmeyin derim alacaksanız şu anda S3 almanın tam zamanı.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Sadece o yönden değil tamam 1.5 ram ama. Ekran olarak falanda s3 daha iyi. Note 2 de alabilirsin oyunlarda falan s3 le biraz daha fark ediyo. Ama o kadar Çıkarsanda seçenek çoğalıyo G2 falan ..

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
Baştan aşağı katılıyorum yorumlarına.Dayımda note 2 var s3'den sadece 2-3 tık üstte.Dayıma diyorum keşke G2 alsaydın diye alacağı yerde kalmamış.Teknoloji dünyası şanssızlıklarla dolu :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Yok ya note 2 de pişman etmez s pen falan :D ama G2 alsaymışta iyi olurmuş :) Ben s3 aldığımda ikisininde ekranı aynı hatta s3 ppi falan daha yüksek niye böyle demiştim pixel dizilişleri farklıymış büyük diye almamıştım :D Gerçi şimdi ablam kullanıyo kendime başka bi tel alcam inşallah :)

Tsukuyomi

Tsukuyomi

Üye
İnşallah kardeşim.Birde GMD olayı var S3'den falan iyiymiş diyorlar hatta ve hatta Note2'den bile iyi diyenler var.Abi gece gece gülüyorum:D GMD tamam f/p üründe NOTE2 ve S3 ile kıyaslamak nedir ya ?En basitinden GMD kullananlar asphalt 8,real racing 3 yüklesinler oynasınlar birde S3'e yükleyip oynasınlar.

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Özellikler benzer ama s3 den iyi diye bişey yok isim yapmadığı için söylemiyorum. Hiç bişey bilmiyolarsa açsınlar kıyaslasınlar. Hadi oyunlardanda geçtim kamerasını yan yana koysunlar. Millet salak değil farkını verip S3 almıyo boşuna :) onunda fiyatına göre verimi var.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
S3 almaktansa Nexus 4 daha mantıklıdır.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S3, S4 Mini, Xperia SP, Nexus 4 modellerine bakabilirsin. Ama ekran çok büyük olmasın çok küçük de olmasın demişsin o halde S4 Mini(4 inch ekran) alabilirsin marketteki en ağır oyunlarda bile gayet iyi performans sunuyor.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
S3 ve ya Nexus 4

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bu sayılanların arasında LG diye tereddütte kalıyosan S3 alabilirsin pişman etmez.

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muratcan1999

Üst Alt