asigsasi
Üye
istediğin avkon dan alıp istediğin avkon a atayımarama mwidgeti yokmudur hic bir syerdef
istediğin avkon dan alıp istediğin avkon a atayımarama mwidgeti yokmudur hic bir syerdef
istediğin avkon dan alıp istediğin avkon a atayım

avkonun arama butonu galibaAlttaki simgedenmi bahsediyor yoksa widget olanimi soruyor![]()

avkonun arama butonu galiba![]()

geri dönüş yapmadı google arama widgeti senin konu varWidget filan yazmis google arama widgetini soruyor bence set icinde yok ya![]()

geri dönüş yapmadı google arama widgeti senin konu var![]()

kesinlikle katılıyorumUyumustur![]()

joshlog modu yapman içi xplore programı yüklü olmalıdır hack yamaları aktif olmalıdırşu avkonları değiştiremedim ne yaptıysam telefon hacklı ama resource falan dosyası gözükmüyr telefonumda joshlog uda yapamadım yav(
şu avkonları değiştiremedim ne yaptıysam telefon hacklı ama resource falan dosyası gözükmüyr telefonumda joshlog uda yapamadım yav(
saat gece 12 gibi buradan pm yoluyla yapalımİsa abi lütfen bana da şu joshlog mod yapımını Facebook' tan anlatabilir misin?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'ten lütfen ulaşır mısın bana?
kardeş ben 30 dk ya cıkarım yarın boştamısın ?saat gece 12 gibi buradan pm yoluyla yapalım
mesaj attım gelmedimikardeş ben 30 dk ya cıkarım yarın boştamısın ?

mesaj attım gelmedimi![]()