eskbxl
Üye
Gameloft olduğu için olabilir mi?
bilemem ama oluyormuymus?
Gameloft olduğu için olabilir mi?
Sadece gameloft oyunlarında oluyormuş? Yükle bakalım gta san andreas 2 gb lık oyun. Gameloft da değil.bilemem ama oluyormuymus?
Merak etme kardeşim gelir 15 güneyav şu kitkat artık bi gelsede batarya krizinden kurtulsak

Teşekkürler ama bişey sorucam bunu play storeden mi yapıcam yoksa internetten mi indiricem?
Sarj aletinden cizz diye bir ses geliyor telefona zararı var midir
Hoş geldin20 gündür girmemişim foruma yoğunluk dolayısıylakaçırdığım bir şey var mı, sayaç sıfırlama vb. ?
Ama çok yüksek birde sarj aleti benim değil ondan sormuştum. Yarin samsungstore a gideceğimo bende hep geliyor
HoşbuldukHoş geldin

İlginç bir biçimde ben çok büyük bir şarj sorunu yaşamıyorum. Sizin sorununuz nedir ?bu arada arkadaşlar 4.4 kitkat ile sarj probleminin çözüleceği doğru mu
İlginç bir biçimde ben çok büyük bir şarj sorunu yaşamıyorum. Sizin sorununuz nedir ?
Batarya da şişlik felan var mı ? Ben ayrıntılara çok takılmıyorum ama benim o kadar gitmiyor şarjım.hocam ben bu 4.3 u yüklediğimden beri mesela 5 6 dakka geziyorum internetten %3 gidiyor yüzde 1 gitmesi gerekirken hani bu telefon galaxy s2 s3 fika filan olsa anlıcam tamam samsung pek önemsememiş diye yazılım güncellemesini ama bu note3 ten sonraki bi amiral gemisi. Bu tembellik nereden geliyor Samsung yazılım mühendisleri islerini doğru düzgün yapamıyorlar gece gündüz rom arayip duruyoruz yazık günah 1500tl lik bir telefonda bu tür sorunlar yaşanması çok ayıp bence
Batarya da şişlik felan var mı ? Ben ayrıntılara çok takılmıyorum ama benim o kadar gitmiyor şarjım.