------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Konuşmalarımızı "ölçülü" bir şekilde yaparsak iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
yav şu kitkat artık bi gelsede batarya krizinden kurtulsak

muratvemine

muratvemine

Üye
Asphalt 8 i google playden yuklerseniz telefon hafizasina, sd data dosyasi ile birlikte yukleyecektir(1.55gb)

Sizin yapmaniz gereken, internetten asphalt 8 apk si bulmak ve telefonunuza yuklemek..
Daha sonra oyunu acmadan, uygulama yoneticisinden asphalt 8 i hafiza kartina tasiyorsunuz.Son olarak oyuna girip, data sd dosyalarini indirmesini bekleyin........
Teşekkürler ama bişey sorucam bunu play storeden mi yapıcam yoksa internetten mi indiricem?

Internetten

• Beğen
Tepkiler: KD1907
eroskop100

eroskop100

Üye
20 gündür girmemişim foruma yoğunluk dolayısıyla :D kaçırdığım bir şey var mı, sayaç sıfırlama vb. ?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Kaçırdığın... dur bir düşüneyim. Hayır yok :)

• Beğen
Tepkiler: eroskop100
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaşlar bu 4.3 Türkiye sürümünden pil konusunda benim gibi şikayetci olupta başka firmwareleri kullanan varmı

.caner.

.caner.

Üye
Sarj aletinden cizz diye bir ses geliyor telefona zararı var midir

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
bu arada arkadaşlar 4.4 kitkat ile sarj probleminin çözüleceği doğru mu

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
İlginç bir biçimde ben çok büyük bir şarj sorunu yaşamıyorum. Sizin sorununuz nedir ?

hocam ben bu 4.3 u yüklediğimden beri mesela 5 6 dakka geziyorum internetten %3 gidiyor yüzde 1 gitmesi gerekirken hani bu telefon galaxy s2 s3 fika filan olsa anlıcam tamam samsung pek önemsememiş diye yazılım güncellemesini ama bu note3 ten sonraki bi amiral gemisi. Bu tembellik nereden geliyor Samsung yazılım mühendisleri islerini doğru düzgün yapamıyorlar gece gündüz rom arayip duruyoruz yazık günah 1500tl lik bir telefonda bu tür sorunlar yaşanması çok ayıp bence

eroskop100

eroskop100

Üye
hocam ben bu 4.3 u yüklediğimden beri mesela 5 6 dakka geziyorum internetten %3 gidiyor yüzde 1 gitmesi gerekirken hani bu telefon galaxy s2 s3 fika filan olsa anlıcam tamam samsung pek önemsememiş diye yazılım güncellemesini ama bu note3 ten sonraki bi amiral gemisi. Bu tembellik nereden geliyor Samsung yazılım mühendisleri islerini doğru düzgün yapamıyorlar gece gündüz rom arayip duruyoruz yazık günah 1500tl lik bir telefonda bu tür sorunlar yaşanması çok ayıp bence
Batarya da şişlik felan var mı ? Ben ayrıntılara çok takılmıyorum ama benim o kadar gitmiyor şarjım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
en az 10 kere wipe attığımız oldu. ayni şarj sorunu arkadaşımin s4 ünde de var Samsung şu güncellemeyi verse beyefendiler orda göbeklerini kaşıyor ben burda kalp krizi geçiriyorum

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Batarya da şişlik felan var mı ? Ben ayrıntılara çok takılmıyorum ama benim o kadar gitmiyor şarjım.

Hayir şişik değil zaten bugün yeni batarya aldım sorun düzelmesi. Yazılımsal olduğu belli. bende sabahtan beri pil performansinda devrim yapan bir sürüm arıyorum. MK2 ve MK9 Hindistan romu var bu mk8 ve mk9 pil performansinda baya methediliyodu yarın bi tekrar bakacam

Üst Alt