Eger sebebi buysa iyi cunku ben zaten telefonu dusurmem. Ayrica metal kasa telefonu agirlastirir ve bu da kotu bişeyBenim için farketmiyor zaten kılıf kullanıyorum. Ama bu düşünceye sahip çok kişi var.
Sence bulabildim mi?AhahaNeden çakma aldinki ayrıca dediğin gibi adam akıllı şarj etmiyor onlar. En iyisi orjinal bence
![]()
Zaten cok pahali oluyor orjinalleri ve bulmakta çok zor oluyor. Bide noolduki orjinal sarj aletine?Sence bulabildim mi?
Kablo koptuZaten cok pahali oluyor orjinalleri ve bulmakta çok zor oluyor. Bide noolduki orjinal sarj aletine?
Gecmis olsun o zaman. Benimde arkadasin kablosuna bişey olmuştu sonra cakma aldi 1 hafta sonra o da bozulduKablo koptu

Imternetten alirim bu seferGecmis olsun o zaman. Benimde arkadasin kablosuna bişey olmuştu sonra cakma aldi 1 hafta sonra o da bozuldu![]()
yedek bir kablo verseler keşke
kulaklikda kayboldu benimOo cok kotu olmus bi telefon kalmis orjinal olarakImternetten alirim bu seferyedek bir kablo verseler keşke
kulaklikda kayboldu benim
Ve bence internetten alma pek guvenilir olmuyor.Eger sebebi buysa iyi cunku ben zaten telefonu dusurmem. Ayrica metal kasa telefonu agirlastirir ve bu da kotu bişey
Çıkmasın yaHayırlısıyla bir çıksın da![]()
S4 amiral gemi özelliğini kaybedecek degeri dusecek ucuzlayacak guncelleme alma suresi gecikecek falan. O yuzdeb hic istemiyorum ben bu S5 i 
Arka kapak da degistirilecekler listesinde 10 yaşından küçük kardes ve kuzeninize teledon vermeyinOo cok kotu olmus bi telefon kalmis orjinal olarakVe bence internetten alma pek guvenilir olmuyor.

Çıkmasın yaS4 amiral gemi özelliğini kaybedecek degeri dusecek ucuzlayacak guncelleme alma suresi gecikecek falan. O yuzdeb hic istemiyorum ben bu S5 i
![]()
Maalesef oyle. Ama S5 S4 un biraz daha gelistirilmis hali gibiymis yani yeni ozelik yok denecek kadar az falan diyorlar ama bilemem. Insallah oyledirTeknoloji durdurulamaz![]()

sanmam.selamun aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani foruma içerik olarak bayagi iyi
konuya gelecek olursak 4.3 de şarj sorunu yaşayanlar olmuş ama bende 2 hafta öncesine kadar şarjım iki gün gidiyordu hiç sıkıntı olmuyordu bu aralar şapitti bende internetten batarya şiparis ettim benim sorum acaba 4.3 turkiye sürümünu odinden tekrar flaşlasam şarj uzun gitmeme sorunu düzeltebilir mi
Sağol peki ne kadardir?orjinal data kablosunu arıyor iseniz evet var samsung mağazasında
Teşekkürler.tam olarak bilmiyorum arkadaşım oradan almıştı
Ne kadar?Ben Netpa nın orjinal şarj adaptörü ve USB kablosunu aldım (ikisi birlikte) gayet hızlı ve hiçbir sıkıntım olmadı 1.5 haftadır kullanıyorum tavsiye ederim