------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Benim için farketmiyor zaten kılıf kullanıyorum. Ama bu düşünceye sahip çok kişi var.

KD1907

KD1907

Üye
Benim için farketmiyor zaten kılıf kullanıyorum. Ama bu düşünceye sahip çok kişi var.
Eger sebebi buysa iyi cunku ben zaten telefonu dusurmem. Ayrica metal kasa telefonu agirlastirir ve bu da kotu bişey

.caner.

.caner.

Üye
Gecmis olsun o zaman. Benimde arkadasin kablosuna bişey olmuştu sonra cakma aldi 1 hafta sonra o da bozuldu :)
Imternetten alirim bu sefer :) yedek bir kablo verseler keşke :D kulaklikda kayboldu benim

KD1907

KD1907

Üye
Imternetten alirim bu sefer :) yedek bir kablo verseler keşke :D kulaklikda kayboldu benim
Oo cok kotu olmus bi telefon kalmis orjinal olarak :D Ve bence internetten alma pek guvenilir olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: .caner. ve KD1907
KD1907

KD1907

Üye
Galaxy s5 iki farklı kasayla gelicekmis bu arada. Hem metal hem plastik. Ve plastik olan 500-600 tl falan daha pahali olacakmış

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Hayırlısıyla bir çıksın da :)

KD1907

KD1907

Üye
Hayırlısıyla bir çıksın da :)
Çıkmasın ya :D S4 amiral gemi özelliğini kaybedecek degeri dusecek ucuzlayacak guncelleme alma suresi gecikecek falan. O yuzdeb hic istemiyorum ben bu S5 i :D

.caner.

.caner.

Üye
Oo cok kotu olmus bi telefon kalmis orjinal olarak :D Ve bence internetten alma pek guvenilir olmuyor.
Arka kapak da degistirilecekler listesinde 10 yaşından küçük kardes ve kuzeninize teledon vermeyin :D

• Beğen
Tepkiler: KD1907
xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
selamun aleyküm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani foruma içerik olarak bayagi iyi

konuya gelecek olursak 4.3 de şarj sorunu yaşayanlar olmuş ama bende 2 hafta öncesine kadar şarjım iki gün gidiyordu hiç sıkıntı olmuyordu bu aralar şapitti bende internetten batarya şiparis ettim benim sorum acaba 4.3 turkiye sürümünu odinden tekrar flaşlasam şarj uzun gitmeme sorunu düzeltebilir mi
sanmam.

Samsung un bayiilerinde var mıdır bu data kablosu ? ne kadardır sizce ?

Sciondar

Sciondar

Üye
Ben Netpa nın orjinal şarj adaptörü ve USB kablosunu aldım (ikisi birlikte) gayet hızlı ve hiçbir sıkıntım olmadı 1.5 haftadır kullanıyorum tavsiye ederim

.caner.

.caner.

Üye

Üst Alt