------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

KD1907

KD1907

Üye
İşte bu hep işletim sistemi farkı. Android iOs kadar stabil değil
Aynen öyle.. Ben şu 4.4 ten umutluyum 64 bit e geçilecekmiş ve güncelleme çok stabilmiş inşallah doğrudur bunlar.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

muratvemine

muratvemine

Üye
Android her gecen gun daha da gelisiyor.Stabillik ve hiz konusunda ios yi yakaliyacaktir.Ios, binlerce gelistiriciyle mücadele ediyor.
Bunun sebebi androidin açik kaynak kodlu
Olmasi ve gelistirilmeye(gelistiricilere), halka
açik olmasi.
Yani demek istedigim androidin genis gelistirici ailesi, ios yi yakaliyacaktirr ins.
Android 5.0 i bi inceleyin netten.Touchwizin yeniden duzenlenmesi(iyilestirilip daha fazla gorsellestirilmesi) ve ana uygulamalarda iyilestirilmeler yapilmasi planlaniyor.
Boylelikle sony,lg,samsung gibi firmalarin kendi urettikleri touchwiz ve ana uygulamalarin tarihe karismasi planlaniyor.
Umarim android 5.0 dan nasibini galaxy s4 de alir ;) Bizde saf androidin tadina variriz.

KD1907

KD1907

Üye
Android her gecen gun daha da gelisiyor.Stabillik ve hiz konusunda ios yi yakaliyacaktir.Ios, binlerce gelistiriciyle mücadele ediyor.
Bunun sebebi androidin açik kaynak kodlu
Olmasi ve gelistirilmeye(gelistiricilere), halka
açik olmasi.
Yani demek istedigim androidin genis gelistirici ailesi, ios yi yakaliyacaktirr ins.
Android 5.0 i bi inceleyin netten.Touchwizin yeniden duzenlenmesi(iyilestirilip daha fazla gorsellestirilmesi) ve ana uygulamalarda iyilestirilmeler yapilmasi planlaniyor.
Boylelikle sony,lg,samsung gibi firmalarin kendi urettikleri touchwiz ve ana uygulamalarin tarihe karismasi planlaniyor.
Umarim android 5.0 dan nasibini galaxy s4 de alir ;) Bizde saf androidin tadina variriz.
Aynen varya tek dileğim bu inşallah s4 e de verirler 5.0 ı Allahım lütfen ya eğer 5.0 ı alamazsak çok kötü olur..

.caner.

.caner.

Üye
Benim sarj aletimde ki usb kablo koptu, orjinalini aradım bir türlü bulamadım 5 tl ye cakmalarini alsam telefona zarar verir mi? Sadece usb kablo

eminde

eminde

Üye
Benim sarj aletimde ki usb kablo koptu, orjinalini aradım bir türlü bulamadım 5 tl ye cakmalarini alsam telefona zarar verir mi? Sadece usb kablo
Şarj olma hızın aynı ise kullan

• Beğen
esmeran3

esmeran3

Üye

Nasıl ama :)

• Beğen
Tepkiler: Sciondar
esmeran3

esmeran3

Üye
Discovery ile çekildi o yüzden renkler çok iyi çıkmadı kardeşim evet çok güzel bir kılıf

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ben de hem kırmızısı var hem de petrol rengi (metal slate) olanı. Kırmızıyı takınca dikkat çekiyor :D

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: esmeran3
.caner.

.caner.

Üye
Usb kablo aldim sarj - lere gidiyor

esmeran3

esmeran3

Üye
kardeşim ben 37.5 aldım orjınal yani :) deseydin keşke

• Beğen
.caner.

.caner.

Üye
Birdaha çakma kablo alırsam :@ sarj etmiyor sarj düşüyor

KD1907

KD1907

Üye
  • Beğen
KD1907

KD1907

Üye
Beyler bisey sorcam plastik kasayı kotulemenizin sebebi yere düşünce falan çabuk kirilacak olmasi, cok dayanıksız olmasi ya da ruzgarda ucabilecek kadar hafif olmasi mi?

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Bir telefona o kadar para veriyoruz. Verdiğimiz parayı dış görünüşüyle de bize yansıtmalı ama değil mi :)

Üst Alt