Öneri Uygulama Geliştirelim

Sponsorlu Bağlantılar

Asdetu

Üye
tadalar kardeş sen azimli görünüyorsun inşallah biyler yaparsınız.. keşke benimde bilgisayar bilgim ve c## bilgim olsaydı da yardım etseydim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
tadalar kardeş sen azimli görünüyorsun inşallah biyler yaparsınız.. keşke benimde bilgisayar bilgim ve c## bilgim olsaydı da yardım etseydim
ben yapmak istiyorumda bir şeylerde şuan staj yapıyorum boş vaktim kalmıyor inş. yıl başından sonra üstüne baya düşücem ufak tefek başlarız yavaşlardan sorna geliştiririz iyicearkadaşlar ben yavaştan başladım maxicep ile iligli hatta yalışlıkla bir göndermede yaptım meilime bir şeyler geldi bilmiyorum bir kaç gün sornra maxicep adında gereksiz hiç bir işe yaramayan bir şey çıakrsa benden bilin kusura bakmayın normalde 1 hafta daha dsürem var ancak bu gün iş yerinde çalışmaya başladım bakalım nereye kadar gidecek bu arada şöyle bir sorum var herhangibir linki belirli bir alanda nasıl gösterilecegi hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
@papakudioflu apiler almamız gerektiğini söylemiştim acaba o konuda biraz yardımcı olurmusunuz ali beyarkadaşlar maxicep projesine kendim başladım

resimlerde gözüktüğü gibi bu kısımlara tıkladıgınızda ilgili linke gidiyor ie üzerinde ancak ben microsft rss üzerinden program üzerinde direk görüntüleme sağladım ancak maxicep için bunu yapamıyom desteklenmiyor diyor biraz araştırma yaptıgımda maxicep sitesi için rss toplayıcı ile sitenin o şekildeki linki lazım bunu verebilecek biri varmı ben program indiriyorum çogu virüslü direk siliniyor ve tamda nasıl kullanılacağını bilmiyorum@papakudioflu @bulutsuzgece
konu üst konudan çıkarılsın bence konuya ne bakan var ne bir şey yazan sadece ben yazıyorumaslında böyle bir üst konu gerekli herkez burada uygulama hakkında takıldıkları şeyleri sorması gerekiyor ancak bizde devamlı yeni konu açıldığı için pek mümkün değil

• Beğen
Tepkiler: Asdetu
PosiXGuARD

PosiXGuARD

Üye
kolay gelsin :) destek lazım olursa facebook grubundan ulaşabilirsin

Tvizzle güncellemelerine başladım ben de :)

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
beyler bende bugün turkcellin sitesinde derslere başladım bakalım neler cıkacak

kesasd

kesasd

Üye
Size gerekli API desteği sağlanmadığı sürece tek yapabileceğiniz XML okumak, Webbrowsercomponent üzerinde ise link yönlendirmeleri yapmak kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu tam olarak nasıl bir uygulama biraz daha detaylı resim olursa iyi olurdu
Size gerekli API desteği sağlanmadığı sürece tek yapabileceğiniz XML okumak, Webbrowsercomponent üzerinde ise link yönlendirmeleri yapmak kalıyor.
bu api ler tam olarak ne oluyor bilmiyorum ve maxicep için nasıl alıcam onuda bilmiyorum biraz hevesliyim ancak pek bilgili değilim yardımcı olursanız çok sevinirim
beyler bende bugün turkcellin sitesinde derslere başladım bakalım neler cıkacak
yavaş yavaş yaparsın sende bir şeyler aslında zevkli şeylerde bilince öyle oluyor genelde birde yaptıgın şeyi begendiler mi tamamdır :)program kısmen yapıldı wp genel kısmında güncellenen konularak en üste geliyor otomotik olarak ancak konu içine girdiğimizde detaylı biilgi kısmını ayarlıyamadım onada uğraşıyom ancak içine girdiğimizde bir tuşa basarak o konun web sayfasına yölendiriyor buydun resim

programı denemek isteyenlere link atabilirim

Son düzenleme:
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Siz link atın deneyen çıkacaktır eminim :good:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Siz link atın deneyen çıkacaktır eminim :good:
aslında program daha az mb yemesi için bu şekilde de kullanıla bilir görselliklere hiç bakmayın sadece şu link kısmını ayarlamaya çalışıyordum diğer görsellikleri ayarlamak kolay buyrun indirme linki
apisiz yaptım herşey benden buyrun deneyin linkte vardeniyen varmı hiç

kesasd

kesasd

Üye
Henüz deneme fırsatım olmadı ama hazır App Studio ile hazırlanmış uygulama sanırım? Ayrıca bahsi geçen mesajımda belirtmek istediğim tam donanımlı ve kontrollü olamayacağıydı. Tahminimce hazırladığınız örnek XML/HTML Parsing yapmakta.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Henüz deneme fırsatım olmadı ama hazır App Studio ile hazırlanmış uygulama sanırım? Ayrıca bahsi geçen mesajımda belirtmek istediğim tam donanımlı ve kontrollü olamayacağıydı. Tahminimce hazırladığınız örnek XML/HTML Parsing yapmakta.
aynen öyle app studio ile hazırladım normalde c# ile yazıcaktım baktım böyle bir imkan var daha kolay olur diye bunu seçtim isteklerimi karşılamazsa c# ile denem yapıcagım ancak şuanlık wp genel kısmında güncel haberler en üste gelerek gözüküyor ve 2 resimde oldugu gibi konu içine girdiğinizde konuda yazılan tüm yazıları göstermesi gerekiyor ancak öyle degil sadece kısa bilgi veriyor ve detaylı bilgi için ie erişimine yönlendiriyor tabiki aslında normal de c# dan yapmak lazım o kısımda baya zor ve uğraştıracaktı dediğiniz gibi yapmam baya zor olurdu XML/HTML parsing tam olarak ne oldugunuda bilmiyorum açıklarsanız sevinirim zaten benim bunu yapmaktaki amacım kendimi program kısmına biraz geliştirmek 4-4'lük program yapmak isterim tabiki ama bu zaman ister tabiki ben şuan programı bu şekilde düzenlemeyi düşünüyorum bir kaç görsel ifade ekliyecegim bazı hataları düzeltip paylaşmayı düşünüyorum

Son düzenleme:

capkino06

Üye

bende bu ekranı tasarladım fakat kodlama yapmayı bilmiyorum :( yazılım öğreniyim ilk işim maxicep uygulaması olacak sanırım :)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye

bende bu ekranı tasarladım fakat kodlama yapmayı bilmiyorum :( yazılım öğreniyim ilk işim maxicep uygulaması olacak sanırım :)
normalde üyelik girmeden sorun oluyor program kısmında normal sitede de öyle sayfalar ilk sayfadan başlıyor yani güncel kısımdan değil o yüzden nasıl bir şey yapılacak normalde belirli eposta ve şifre ile girme üzerine program yazmıştım ancak bunu maxicepe uyarlamaka için bütün kullanıcıların bilgilerini almak gibi bir şey gerekiyor bu da imkansız gibi bir şey normalde sorgulama kısmını nasıl yaptınız siz kendi üyeliğini girince yapıyormu yoksa sadece görsel mi şuan

capkino06

Üye
normalde üyelik girmeden sorun oluyor program kısmında normal sitede de öyle sayfalar ilk sayfadan başlıyor yani güncel kısımdan değil o yüzden nasıl bir şey yapılacak normalde belirli eposta ve şifre ile girme üzerine program yazmıştım ancak bunu maxicepe uyarlamaka için bütün kullanıcıların bilgilerini almak gibi bir şey gerekiyor bu da imkansız gibi bir şey normalde sorgulama kısmını nasıl yaptınız siz kendi üyeliğini girince yapıyormu yoksa sadece görsel mi şuan
sadece görsel olarak tasarladım birde kaydol butonuna dokununca kayıt için başka bir sayfa oluşturdum butona tıkladığımızda o ekrana gidiyoruz :) alttaki ileri butonundan giriş yapmadan direk uygulamaya geçmeyi düşündüm henüz yolun başındayım tasarı çalışması yapıyım dedim ekran görüntüsü aldım attım :) sayfalar arası geçişi sağlayabiliyorum ama tabi bilgileri kaydetme tutma felan o kadar bilmiyorum. eğer tasarla gönder ben kodlarım diyen varsa o şekilde ekip çalışmasıda yapabiliriz :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
sadece görsel olarak tasarladım birde kaydol butonuna dokununca kayıt için başka bir sayfa oluşturdum butona tıkladığımızda o ekrana gidiyoruz :) alttaki ileri butonundan giriş yapmadan direk uygulamaya geçmeyi düşündüm henüz yolun başındayım tasarı çalışması yapıyım dedim ekran görüntüsü aldım attım :) sayfalar arası geçişi sağlayabiliyorum ama tabi bilgileri kaydetme tutma felan o kadar bilmiyorum. eğer tasarla gönder ben kodlarım diyen varsa o şekilde ekip çalışmasıda yapabiliriz :)
peki şuan forumda gezine biliyormuyuz o kısımda bir şeyler yaptıysanız resim atarmısınız acaba

capkino06

Üye
peki şuan forumda gezine biliyormuyuz o kısımda bir şeyler yaptıysanız resim atarmısınız acaba
yok görüntü var ses yok. tasarımı yapıyorum kodlama bilmiyorum dediğim gibi :)

• Beğen
4MaGuS

4MaGuS

Üye
yok görüntü var ses yok. tasarımı yapıyorum kodlama bilmiyorum dediğim gibi :)
bende şuan kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum ancak zor olucak baya pc ye yeni 8 kurabildim tekrar başlıya bilirsem yaptığımız şeyleri birleştiririz tabiki bir yere ilerliyebilirsek bakalım konu üzerinde geldiğim noktaları belirtirim ben

capkino06

Üye
ben şuanda kaydol ekranını tasarlıyorum bakalım arşivde dursun belki bir kodlayan çıkar bitince ekran görüntüsü atarım tekrarKayıt ol ekranı tasarımım

kaydol butonuna bastığımızda gelen ekran :)

• Beğen
Tepkiler: remzi33 ve 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben şuanda kaydol ekranını tasarlıyorum bakalım arşivde dursun belki bir kodlayan çıkar bitince ekran görüntüsü atarım tekrarKayıt ol ekranı tasarımım
kaydol butonuna bastığımızda gelen ekran :)
tasarım güzelde birde kodluya bilsek süper olucakta

Üst Alt