yanlış yazmışım önce güncelleyip sonra sıfırlayacağımbence önce güncelleyip sonra sıfırla
yanlış yazmışım önce güncelleyip sonra sıfırlayacağım

bende onu yapıcam diyorum boyna ama bir türlü bütün programları tekrar kurmak zor gelyor ama yapıcam kararlıyımBlack geldiği akşam bende güncelleyip şarj fu ll yapıp sıfırladım harika oldu size tavsiyem sıfırladıktan sonra yedeği yüklemeyin temiz kurulum çok iyi geldi![]()
programları yüklemek çok kolay pcden windows mağazaya girin satın aldıklarım kısmında tekrar yükle kısmına tıklayın elinizi değdirmeden hepsi yüklensinbende onu yapıcam diyorum boyna ama bir türlü bütün programları tekrar kurmak zor gelyor ama yapıcam kararlıyım

doğruya ordan yüklene biliyor degilmi hatırlattıgın iyi oldu yoksa ben telden her programın ismini yazıp teker teker kurucaktım kafa nerdeyse artıkprogramları yüklemek çok kolay pcden windows mağazaya girin satın aldıklarım kısmında tekrar yükle kısmına tıklayın elinizi değdirmeden hepsi yüklensin![]()
8.1Ali kemal abi vpn Update 3 ile mi gelecekti 8.1 ile mi? @papakudioflu
1gb degil refucus sadece preview cihazlara gelicek boşuna beklemeyin ben öyle hatırlıyorumŞimdilik yok diyelim varda bölük pörçük. Şöyle bir ay sonra daha net sızıntılar haberler çıkar ortaya.ali kemal abi haberinde refocus un 1gb ve üstü ram e sahip telefonlara gelecek yazmışsın benmi yanlış gördüm acaba. Gelmedi bana. Bende fidler ile yükledim.
buyur burda anlatttım ben detaylı İpucu - Mesaj Sesini DeğiştirmeYa arkadaşlar şu zil seslerini nasıl kişiselleştiriyoruz.
eyvallah teşekkürler ama benim anlatmak istediğim,telefonun sesini kısarken ve açarken diğer kullanımlarda da aynı ayarı kullanmak zorundayız ya ondan bahsediyorum.yani zil sesi ayarı ile medya oynatıcısı ayarları farklı olarak ayarlanamıyormu bu güncelleme sayesinde.buyur burda anlatttım ben detaylı İpucu - Mesaj Sesini Değiştirme
Anladım,benim bildiğim görev yöneticisi ve bağımsız zil sesleri bekleniyo,bunlar dışında senin bildiğin beklenen özellikler hangisi ?Şimdilik yok diyelim varda bölük pörçük. Şöyle bir ay sonra daha net sızıntılar haberler çıkar ortaya.
8.1 demi ne gelicek diyorsunuz baya şey say say bitmezAnladım,benim bildiğim görev yöneticisi ve bağımsız zil sesleri bekleniyo,bunlar dışında senin bildiğin beklenen özellikler hangisi ?
evet 8.1 ile gelmesi beklenen özellikler neler ?8.1 demi ne gelicek diyorsunuz baya şey say say bitmez
-bildirim ekranıevet 8.1 ile gelmesi beklenen özellikler neler ?
Teşekkürler ama liste kısa gibi,umarım enaz bir bukadar daha yazacakların vardır-bildirim ekranı
-cortana (yapay zekaya sahip sesli kontrol)
-ses özelleştirmeleri
-kilit ekranında gözüken bildirim mesajlara tıklıyarak direk ilgili kısma gitme
-office üzerinden dosya yönetici veya ayrı bir dosya yönetici
-kilit ekranında şifreleme kısmında değişiklikler
-wifi baglı iken bluetoothe üzerinde paylaşımla ilgili haberler vardı
-glanca ekranında bildirim gelmesi ve onlara erişim (kilit ekranı gibi)
-ie 11 geliştirmeleri ve sistem geliştirmeleri
daha bir çok şey varda aklıma geldikçe eklerim