Haber Nokia Lumia Black ve Update3′deki Yenilikler Neler?

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Lumia Black ve Update3′deki Yenilikler Neler?
Bir kaç gündür süren Nokia Lumia Black ve Windows Phone Update 3 güncellemeleriyle ilgili her şey bütün ayrıntılarıyla burada

Nokia, iki gün önce öncelikli olarak Lumia 1020 ve Lumia 925 başta olmak üzere tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de Nokia Lumia Black ve Windows Phone 8 Update 3(GDR3) güncellemesini yayınlamaya başladı.
Peki bu güncellemelerin getirileri, sisteme ve Lumia cihazlarına eklediği yenilikler nelerdir? Bu konuda tabiri caizse her kafadan bir ses çıkıyor, kimi kaynaklar eksik, kimi kaynaklar fazla ya da yanlış bilgiler veriyor. Ben de bu yazımızla bu konudaki en doğru bilgileri sizlerle paylaşma gereği duydum. Öncelikle Lumia Black ve Windows Phone 8 Update 3 değişikliklerini liste halinde sıralayalım ve devamında madde madde inceleyelim

• Beğen
Tepkiler: ZzZz11, OttomaN TigeR, Hagios ve 4 diğerleri

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konu faydalı teşekkürler elinize sağlık umarım en kısa zamanda 920 yede gelir.

dakamon

dakamon

Üye
Ali kemal abi güzel çalışma olmuş ama bir kaç sorum olacak. Yeni erişim kolaylığı seçenekli demişssin ben farkedemedim onlar nedir. Bide gelişmiş internet paylaşımı demişsiniz ondane yenilikler vardı? Bir sorumda şu olacak ben developer uygulaması ile gd3 ün ön inceleme sürümünü indirmiştim herkesle beraber. Demişsiniz ki sistem kararlılığı artmış bu black+gdr3 ile. Ben bu ön incelemeyi indirdikten sonra sistemin kararlığında sıkıntılar olduğunu görmüştüm. Bu final sürümüyle tamamen tertemiz bir sistem olmuş diyebilirmiyiz? Bide güncellemeden sonra yada önce telefonu sıfırlamalımıyız bu gdr3 ün ön incelemesini kuranlar. @papakudioflu

Son düzenleme:
csH

csH

Üye
Bir kaç gündür süren Nokia Lumia Black ve Windows Phone Update 3 güncellemeleriyle ilgili her şey bütün ayrıntılarıyla burada

Nokia, iki gün önce öncelikli olarak Lumia 1020 ve Lumia 925 başta olmak üzere tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de Nokia Lumia Black ve Windows Phone 8 Update 3(GDR3) güncellemesini yayınlamaya başladı.
Peki bu güncellemelerin getirileri, sisteme ve Lumia cihazlarına eklediği yenilikler nelerdir? Bu konuda tabiri caizse her kafadan bir ses çıkıyor, kimi kaynaklar eksik, kimi kaynaklar fazla ya da yanlış bilgiler veriyor. Ben de bu yazımızla bu konudaki en doğru bilgileri sizlerle paylaşma gereği duydum. Öncelikle Lumia Black ve Windows Phone 8 Update 3 değişikliklerini liste halinde sıralayalım ve devamında madde madde inceleyelim

:tşk: çift tıkla uyandırma 625e geldiğine göre 620ye gelme ihtimali var mı

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Böyle bir konu bekliyordum teşekkürler.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çift tıkla uyandırma sadece Lumia 625'te mi olacak?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Çift tıkla uyandırma sadece Lumia 625'te mi olacak?

:tşk: çift tıkla uyandırma 625e geldiğine göre 620ye gelme ihtimali var mı

çift tıkla uyandırma Vietnam'da satılan ve üzerinde GDR3+Black güncellemesi yüklü olan bir Lumia 625'te görüldü.

Ali kemal abi güzel çalışma olmuş ama bir kaç sorum olacak. Yeni erişim kolaylığı seçenekli demişssin ben farkedemedim onlar nedir. Bide gelişmiş internet paylaşımı demişsiniz ondane yenilikler vardı? Bir sorumda şu olacak ben developer uygulaması ile gd3 ün ön inceleme sürümünü indirmiştim herkesle beraber. Demişsiniz ki sistem kararlılığı artmış bu black+gdr3 ile. Ben bu ön incelemeyi indirdikten sonra sistemin kararlığında sıkıntılar olduğunu görmüştüm. Bu final sürümüyle tamamen tertemiz bir sistem olmuş diyebilirmiyiz? Bide güncellemeden sonra yada önce telefonu sıfırlamalımıyız bu gdr3 ün ön incelemesini kuranlar. @papakudioflu

GDR3 Preview'a göre bence daha kararlı. Şarjımda kesinlikle fark oluştu fakat şarj olma suresi de uzadı.

konu faydalı teşekkürler elinize sağlık umarım en kısa zamanda 920 yede gelir.

bu sefer Amberde yaşanılan sorunların tekrarlanmayacağını tahmin ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: csH
sekajmer

sekajmer

Üye
sesli yönetim ,bildirim merkezi :)

PureFood

PureFood

Üye
prewiev bende her zamanki gibi.. sorunsuz..

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu güzel bir cevap oldu:tşk:

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
Murat Alper

Murat Alper

Üye
konu için :tşk:

My-sQLL

My-sQLL

Üye
ekran dondurme problemi oluştu bende blackten sonra başka yaşayan varmı?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
konu için teşekkürler Gdr3 ne zaman gelir o halde

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
GDR3 sistem güncellemesi, üretici firma(Nokia)nın Lumia Black güncellemesi ile verildi İbrahim

braayn

braayn

Üye
gdr3 beta yüklediğim günden bu yana sistemde donmalar ve günde iki veya uç kez reset atma sorunları ile karşılaştım soft reset attım cihaza fakat sorunlarım devam ediyor.L820 de bir gelsin fabrika ayarlarına geri dönüp Black Update edicem o zaman düzeleceğinden eminim...

dakamon

dakamon

Üye
gdr3 beta yüklediğim günden bu yana sistemde donmalar ve günde iki veya uç kez reset atma sorunları ile karşılaştım soft reset attım cihaza fakat sorunlarım devam ediyor.L820 de bir gelsin fabrika ayarlarına geri dönüp Black Update edicem o zaman düzeleceğinden eminim...

bence önce güncelleyip sonra sıfırla

Üst Alt